Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi Poplašen, ti si uplašen . 😂😂
Ma bravo Nešiću, smjestio si Švabu gdje mu je mjesto, on se pita samo gdje su muslimani većina u Republici Srpskoj bi bio pritvoren samo da Baya namigne
Kad se kockoglavi seljak dočepa vlasti, inače da mu nije BiH uzgajao bi krmad i sijao krompir, a ovako je ministar sa osvojena 32 glasa
Nisu nisu zvaljo upljuvani nisi dosego da mozes vodit dijalog n a pijaci kad krompir kupujes pavijanu jedan
Dok je bio "zabrinuti" mnogi su tvrdili da ne moze gore, onda dodje nazzi i uvjeri nas u suprotno.
Ovom Nešiću je vokabular ravan djetetu u 4 razreda osnovne škole, hahahaha. Jao lika i sile. A kriminalac obicni.
Peddy Asdown se okrece u grobu
ogavan smrdo
Dva tipa iz dvije mahale prijete jedan drugom . Nezna se koji je bolje pametan . Ali izgleda da su obojica ono sto se kaze .
Ovaj Nešić se baš ufurao u funkciju. Kao da je u realitiju.
Nego mile reće da če ga hapiSti čim dođe u Banja Luku
BiH mogu spasiti samo Bosanci i Hercegovci, a ne Bošnjaci, Srbi, Hrvati ili visoki predstavnik! Oni su je unazadili stotinu godina!
🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 El Ministre. Koja sramota kakve mi imamo profile na ovakvim pozicijama
Nešić, najbolji kadar iz sjevernog i istočnog dijela Bosne prema tvrdi Konakovića.
Nešić je najljigaviji lik na bh političkoj septičkoj jami
Nemoj se naći uvrijeđen što sam Nešića spomenuo 🤣
Ovaj lik i kad ne govori ništa znaš i da nema ništa pametno da kaže. Ali eto postao je i on ko biva bitan. Teška vremena neka, pametni šute a budale se razmeću.
Ovako govori političar koji po svoj stav ide direktno u rusku ambasadu. Priča o ulasku u EU je samo priča kako bi se iz EU fondova prigrabilo što se prigrabiti može, a svi planovi su usmjereni ka razbijanju BiH i stvaranju "velike Srbije". Najviše uz pomoć te iste Rusije. EU je za njih najmanje važna.