Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nagovorio se na trojku i sad im podilazi. Nema časti ni oni ni ovi nipovci.
Slušamo Kinakovića kako na skupovima se hvali kako odkad su oni došli, svi političari moraju predočiti godišnje karton , koliko su zaradili i koliko imaju Samo neka odgovori na pitanje Da li je istina da njegova sadašnja žena ima neke milione na računu i koliko je to, kažu 6, je li istina???
Samo vi sastančite, a cijeli grad nema vode, zar niste lažovi obećali novu vodovodnu mrežu ?
Na kritikama o redukciji vode su dobili 10 % glasova a na Sebijinom kišobranu i diplomi još 10% i na zakletvu velikim se Bogom kunem ko zaposli nekog svog leti odma. Zapošljavat ćemo samo stručne a ne podobne kao SDA Vjerojatno porodica Isak sve stručnjak do stručnjaka.
Lijepo jedne prilike reče Jasmin Ademović na tv N1, na terenu je SVE ISTO ko da JE SDA na vlasti! Bio je ISKREN zaista na terenu je ČAK i GORE od onog što vidjesmo od ove Vlasti. Kad je već tako sigurno nije loša opcija GLASATI za borca Armije BiH Mandića, veći je vjernik od pola vas sto idete petkom na dzumu!
Niko nije svršen, ali potez da podrzite kandidata iz DF, stranku koju Konaković proziva,vrijeđa i pokušava Poniziti je PROMAŠEN POTEZ NiP-a. Bolje vam.je opcija da ste ostali NEUTRALNI, ako te već dio Trojke. Jel ono Slogan BOLJE, vi sve gori BAŠ DO TEMELJA!
Zamislite situaciju da na Ilidži SDP ili NS razgovara sa SDA kandidatom za načelnika. Čini mi se da vas NIP malo ...
Piše: Ova organizacija želi da bude sigurna da će svoju podršku dati najkvalitetnijem kandidatu. Čitaj: Ova organizacija želi da bude sigurna da će svoju podršku dati ONIMA KOJI NAJVIŠE PONUDE kad je u pitanju uspostava vlasti i raspored fotelja. Pusti šuplju, znamo vas.
Trojka je prilično stabilna po svim pitanjima, samo u Centru Ademović i kompanija nešto pametuju. Zaista nije pošteno zbog trojke. Dino obeća da će to riješiti,a nije.Zbog ovog ispada Nip bi mogao u Centru doživjeti fijasko koji bi se mogao odraziti i šire.
Puko je ko opet glasa za NIP
NiP-ovci zar necete poslusati svog sefa NASTAVNIKA FIZICKOG KONAKOVICA da podrzite Mandica? Neznate gdje ste posli ni dosli, vidi se da ste izgubljen slucaj.
Koga ce kartel podrzati
Da NIP podrži člana df- a? Pa viste gori nego sda. " bravo " nip.
Mandić do pobjede!!
Joj faca, sta je ovo covjece
Kokain, Majkicka je pre belog izgledala ko Penelope Kruz, Aca Lukas ko Johnny Depp, dok nije upoznao Kusturicu :)
Kako će dati podršku najkvalitetnijem kandidatu kad ni oni nisu kvalitetni niti znaju prepoznati kvalitet niti u struci niti u osnovnim ljudskim vrijednostima, sudeći po onom što su do sada pokazali.
ovo mi se svidja..odrzali sastanak sa sva 4 kandidata i sad ce odluciti koga ce podrzati..posteno..na zalost mandic se nije proslavio, daj covjeku vlast i vidjet ces kakav je...toliko istinito.. nije lako biti na celo ko obavlja posao posteno ali se zato i ne treba prihvatati funkcije aki nisi sposoban
To samo izgleda pošteno, ništa im više ne vjerujem.
Ne treba nikom podrška naroda i praha, vi koga podržite, samo ćete mu odmoći, možda vam je to i cilj.
Ovo je pocetak kraja NiP-a Centar. Nisu svjesni da ce ih u ovim manipulacijama pregaziti SDA