Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ruske "dobrovoljačke" jedinice, arkanovci i radikali iz Srbije, grčki dobrovoljci(ona grčka zastava na jednoj od munara po zauzimanju Srebrenice?).. O nekakvom radikalizmu govore "stvarni radikali" i ljubitelj ronhila-kakva ironija.
Srbi su zadovoljni lakom pricom.
Bio sam 3.5 godine u nesretnom ratu nisam čuo ni ekavski a kamoli grčki
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa to nasi "prijatelji" Nijemci podmecu i izmisljaju,a ne Dodik.On samo koristi priliku da ih podrzi u tome.Ako tvrde da smo toliko radikalni,neka Nijemci izadju sa brojem teroristickih napda koji su izvrsili nasi drzavljani u Njemackoj u zadnjih 30 godina.Po njihovom tekstu dalo bi se zakljuciti da ih je bilo na stotine,a u stvarnosti NI JEDAN JEDINI.
Samo jedno pitanje za gospodina Dodika. Ko je počinio 80 posto zločina u BiH? Srbi naravno. Toliko o radikalizaciji.
Koji K.... to je Denis
Odličan članak
ZASTO PISETE STA DODIK PRICA O ISLAMSKIM LJUDIMA A NE VIDITE VI ISTO KAO KADA DODE DO TERORIZMA UVIJEK JE ISLAMSKI TERORISTA A KADA U HRISCANI NAPADNU I UBIJAJU NIKAD NE PISETE HRISCANSKI TERORIZAM NEGO PSIHICKI POREMECENA OSOBA MA STVARNO DOSTA VAS
Radikalnih vjerskih pokreta i sekti poput vehabija i slicno sve je vise u BiH.Divoljno je samo prosetati kroz gradove i sela i sve je jasno. Totalno cu se iskljuciti iz islamske zajednice koja je i sama doprinijela tome.Vrijeme je za uzbunu.
Radikalnih vjerskih pokreta i sekti poput vehabija i slicno sve je vise u BiH.Divoljno je samo prosetati kroz gradove i sela i sve je jasno. Totalno cu se iskljuciti iz islamske zajednice koja je i sama doprinijela tome.Vrijeme je za uzbunu.
Kaze to covjek kojir usu pokloni ukradenu ikonu iz ratom poharane ukrajine. Kako li je samo dospjela u njegove ruke?
Kakvu radikalizaciju podršavaju čitaoci Vesele sveske DW, mislim na onu 4000km jugoistočno od njih, na obali Sredozemlja...? Šta oni kome ima da drže časove?
Pa nisu srb pucali po američkoj ambasadu Sarajevu i niti nastanjuju maoču ušlo 500 mudžahedini izašlo 12 gdje su ostali
Jesu pravili sranja na Kosovu, nedavno?
Jel ovo onaj probosanski i proeuropski Trojkin Dodik ili je neki drugi?
Kršćanistička radikalizacija
To je jedina karta na koju mogu igrati
njima to vise ni u rs ne vjeruje niko.. oni samo mole boga da eskalira i zarati se nebi li sve sto su pokrali postala proslost
Pro BiH strana u svakoj prilici treba da naglasi ulogu srbije kao faktor nestabilnosti i pokretac akcija na tlu stranih drzava, kakav je bio napad na Kosovarsku policiju u Banjskoj!
Cisti terorizam