Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavite nadzor po hodnicima i ucionicama, sta komplikujete kada mozete jednostavno. Stavite kamere po ucinicama da vidimo kako se ponasaju i to nastavno osoblje jer i tu imam svakakvih pacijenata.
U dobra stara vremena...nema šta da pita roditelja, dođe milicija i sve postrojava a kabadahija se istjera iz škole pa u popravni dom!!! Sad je demokratija.
U ta dobra stara vremena su odgojeni svi naši ratni zločinci, na metodama Titove milicije.
da bar je danas tako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako to da djeca u osnovnim školama nemaju udžbenike iz predmeta Informatika i Društvo Kultura Religija!? Iz DKR-a ništa ne uče i dobijaju ocjene bez ikakvog znanja i truda! Neka vas je sram gospodo iz ministarstva KS!
Nisam ljubitelj ovog uhljeba,al svaka mu je na mjestu
Sve urađeno krišom za vrijeme godišnjih odmora .
Kakva glupost, pa kako ce maloljetnik davati izjave te vrste? Adio pameti
Nikakve izjave bez prisustva roditelja,pa jeste li normalni to su djeca odakle vam pravo da ih izlazete takvim stvarima bez prisustva roditelja.Ovu ministricu trebamo kolektivno tužiti.
Ta ministrica je davno trebala prestati biti ministrica . Odakle joj samo tolike sulude ideje?
Sve samo da ne radite svoj posao... Ove ce samo potpisati muz od ministarke, mada nije sigurno ni to.
Na cemu su ovi u ministarstvu... Ali dobro, jednostavno roditelj ne potpise pa mu nece niko dijete uvlaciti u ove ludorije.
Umjesto da ih nauče da vole svoju domovinu,da njeguju bosanstvo i bosanski jezik i da čuvaju svoj okoliš.
Djeca nisu punoljetna te ne mogu potpisivati bilo sta. Niti sebi mogu biti staratelji.
Ne petljajte djecu u to,to je opasno za njih.
Tito dragi ko je lui roditelji ili djeca Roditelji I djeca bolesni sa tiki toki
nemojte potpisati i gotovo
NiP i njihova Naida straHota Muminovic su unistili Obrazovanje u KS
Svugdje u svijetu ima sistem i red. Ovdje kad uvedes pravilnik koji je svugdje u školstvu ( ja sam isla u skolu u Njemačkoj) odmah belaj.... Izgleda da je Sivri najbolje bilo kad nema ministra...pa radi on sta hoće i klepa lovu koliko hoće...pa prst u uho...bez odgovornosti. Djeca trebaju znati da imaju sankcije ako se ne ponašaju kako treba. Puno je nasilja u školama.
Koja glupost majko draga... Vrijeme da ae sobarica vrati na posao... Ministarstvo povjeriti strucnoj osobi koju bi struka odabrala a ne politika i stranke
Onda ce te odgovornost prebaci na djecu.Vi ste i odgojna i obrazovna ustanova.Onda ce te navuci bijes djece na tu djecu koja su svjedoci i eto belaja poslije skole.Onda ce se i roditelji ukljuciti da rijese belaj koja su djeca napravila i eto jos veceg belaja.Uglavnom ste skinuli odgovornost sa sebe.I onako roditelji vise para daju na instrukcije da bi djeca imala kakvo takvo znanje jer niste ulozili trud da ih naucite