Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobij
Rodbina oboljelih i ljudi koji ih podrzavaju trebaju se skupiti u stotinama, otici do te firme i lijepo i kulturno im objasniti neke stvari...
Informirajte se prvo o značenju riječi "Saga" prije nego što uzmete nešto koristiti samo da bi ispali kao elokventni.
Firma osnovana u februaru ove godine i oni obaraju tender Zar ne bi trebalo da imate iza sebe neki rad da bi bili sposobni za bilo kakvu javnu nabavku!
Pa UKC postavlja uslove kod tendera. Eto prosli put je bio Siemens, jedna od najjacih firmi za to, pa su opet iz UKC postupili nezakonito
Opet ce im Ured srusiti tender. UKC Tuzila ili ne zna ili nece da napise tender kako treba. Vrijeme za hapsenje, ukljucujuci i aktuelnog direktora. Lik trazi pomoc OHR-a a po istom ZJN druge ustanove nabavljaju opremu?! Afera "Respiratori" je nista naspram ovoga.