Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA TROJKICEEEEEE!!!
pa ovako ti je bilo dok je SDA bila sa HDZ om, samo u drugim resorima
A jesu je postavili trojkasi svaka im cast. Omjer 70:30 u korist "hrvatskih" institucija kulture. I onda kaze ugrozena/ni.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako se onako pametan prof Jugoslav Ugo Vlaisavljevic mogao naložiti na "ovo" - kaze pokojni prof. Premec da su presudili sifoni.
Zato Ugo ebe a trojka se kupa
sanja rešada vlaisaljević lol
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
100.000 za hrvatsko narodno kazalište u Mostaru tj. za prekopavanje kostiju sa šehidskog mezarja, lakišića harema u Mostaru. Sve od naših para prikupljenih od PDV-a.
UPZ na djelu. Pljuc
Sramotno, za svaku osudu. Ministrima treba oduzeti pravo da raspolazu sa sredstvima po svojoj volji i strranackim naredbama. To je novac od poreskih obveznika, a ne njihov privatni
Neka kulture ali brate u Tomislavgradu i Žepču ?
TK kanton, zaboravljen, najvise para uplatimo i dodje jedna 3ojka i postavi ovu osobu za ministricu , koja nase pare salje u hercegovinu. HALALA nemate !!!
s našim parama, ne halalim ni jedne marke. .....
Dobar dan, majke svoje oni muževi bili.
Sve u Hercegovinu tako nam i treba dole trebaju i nove ceste i asfalt nama moze i ovaj zakrpani ni biti
Sve u Hercegovinu tako nam i treba dole trebaju i nove ceste i asfalt nama moze i ovaj zakrpani ni biti
sve. " ugrozenima" ode... a NP mostar? i ostali??? trojka srami se
Krivi smo mi, što na odluku o suspendovanju ustava i dovođenje ove uzdajničke trojke na vlast u FBiH nismo izašli na "ozbiljne" proteste. Mnogi su zadovoljno trljali ruke sa osmjehom na licu zbog protjerivanja SDA kao izbornog pobjednika. Eh eto nam sada ovih "patriota" i "kolut naprijed" ministara koji će, definitivno, napraviti vrlo ozbiljnu štetu i BiH i političkom položaju Bošnjaka. Aferim Bošnjo, i stidi se žrtve svojih najboljih sinova.
nije Sanja i nebi po njoj niko dobio podijelilo ministarstvo na čije čelo je postavio hdz
Da Bog da ja ovako bio mayo ni zi ran
Ipak su oni nositelji europske kulture, jeste da ij ima 10 %, al kultura ne gleda brojeve, ne razumijemo mi to
Mogla je vala i neko svinjogojiliste financirati da ne fali mesa u Sarajevu..