Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li ce se ikad u ovom gradu radovi poceti nocu da izvode??? gledam i ove sto asfaltiraju kod pozorista, 10 dana stoji isto sve, ima li iko normalan u ovom gradu ljudi moji, radi se kako se kome prohtije.
I ne zaslužujete bolje. Žalite se na političare a građani su isti oni samo nemaju šanse. Kao recimo Renta car otoQ na aerodromu koji doslovno otimaju pare. Alah će vas pogledati kad budete na njegovom putu a do tad....
Nema vode u glavnom gradu u dvadesetprvom vijeku. Počesto nestane vode u glavnom gradu u dvadesetprvom vijeku. Izašao je iz rata. Glavni grad.
Ne valja ako rade na cijevima, ne valja kada se ne radi na vodovodnim cijevima ! Kod nas samo je negativno, da li sa nacionalnog aspekta, religijskog, pa evo i kad se izvode radovi !
Pijte iz flasa ,eserihija i plastika su zdrave.Pobudite vas urinarni trakt i osnazite vasu stitnu zlijezdu.SAMO FLASIRANO !!!
Ide u najavi stomacni virus, a nadlezne institucije kazu da je voda ok
prošli izbori
TROJKA
ponizeni u Sarajevu ko nikad prije. SDA dozivjela krah
Kad barnu u "DN 400" racunajte da vodu necete imati do sljedeceg jutra i napravite zalihe za pice ali i za kupatilo!
Pozdrav od SDP, NS i NiP kolabracionista, Cvetkovica i Maceka, agenata Srbije i Hrvatske. Izabrali ste Cengica, Mandica i Karicku, eto vam ga sad!
Pozdrav od Forte, Niksica i Konakovica!
A glasali za Mandica, Karic i Cengica!
I sad nema vode! Sto je u subotu nisu zavrnuli?
Ajmo komentare botova: eto vam sto ste birali....