Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UDARANA VIJEST: povezanost Schmidt-a i HDZ-a BiH kroz fondaciju Hanns-Seidel-Stiftung” koja godinama finansira projekte HDZ-a BiH! https://istraga.ba/fondacija-na-krscanskoj-osnovi-christian-schmidt-upravlja-njemackom-organizacijom-hanns-seidel-stiftung-koja-godinama-finansira-projekte-hdz-a-bih/
*UDARNA ;-)
Nacista
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Telad
GLEDAJ KAKVOJ KRMADI PRKO PDVA PLACAMO PLATE I ONI NAM PRAVE SAPUNICE I FARME DA IH NEKO PRATI. FUJ..A SA ČETNICIMA I ŠKUTORIMA RASTALIŠE JADNU DRŽAVU
Neka SDP i dalje dozvoli divljanje Konakovića i NS sa Fortom, pa da vidimo gdje će vam biti kraj.
Nikšiću ako ti Bake obeća premijersku fotelju ideš ti sa pjesmom na usnama u zagrljaj SDA. Ali čisto sumnjam, već ste i previše ustali motku sa imenovanjem ovakvih ministara i četvrtim članom SNSD-a u domu naroda BiH tako da ćeš morati snositi posljedice.
Neki bi mogli na biro, kao onomad Bakir sto je najavljivao.
Kao što sam i pisao desetak ljudi ima koristi od SDP stranke, ostali neka još žive u Socijalističkom samoupravljanju !!!
Nikšić se pokazao kao veoma nesposoban pregovarač,umjesto kao najjača stranka da diktira uslove, dopustio je da ga prevare oni koji omaju samo jednog poslanika. Da je Dino vodio pregovore do sada bi bila formirana federalna vlada.
Nikšiću savjet da ide sa Bakirom i Komsicem jer ovi su vec us*ali i sefa i stanicu.
Doci cete vi Bakiru na noge...
Dino vam je to napravio a vi slijepi
OSMORKA, ŠESTORKA, ŠESTORKA U RASPADU, ČETVORKA ...............NA KRAJU 1/2 SDP-A TOTALN RASPAD SISTEMA
K9nakovic ih je rasturio gore nego tigar fikreta abdica babu,bravo dino
Obrisali ste ali evo opet: Ovo odavno nije osmorka, možda je šestaorka, a možda i nije, ali obična podvala sigurno jeste.
...uvijek sam mislio NEMOGU VISE RAZOCARATI ali uvijek ucine vece razocarenje
sve unaprijed vec dogovoren scenarij, osmorka je projekat preko kojeg zapadni mediji unose izmejne oko izbornog zakona i nakon toga nam se vracaju SDA “patrioete” da nam prosipaju suplju kao sto su do sada uradili
podkapacitirani političari i stranka koja je dobila glasove jer je prosječni podkapacitirani Bošnjo kojem su face tv i razni mediji otkuhali mozak te je glasao za ove...
SDP nije u stanju nikada da uradi nesto. Tu su samo da prave nered. Kada postanu vlast, izdaju svaku koaliciju i odu u opoziciju da bi bilo osigurali stolice i lagano mogli da pljuju po svima.