Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe to ima trola za 10 milja, da i ja sebi jednu uzmem?
e čuj trolejbus 10 000KM. Izgleda da ovi iz SDA ne znaju ni google koristiti pa vidjeti da ih nema ispod 200 000KM, a da ne govorim o novim trolama.
Optužuju Fortinu Vladu i Konakovića a tendersku proceduru i potpisivanje ugovora su završili SDA-ov direktor Avdo Vatrić i Izvršni direktor (koji je i sada u Upravi) koji je također kadar SDA. Fortina Vlada je samo naslijedila tu nabavku i pomogla GRAS-u da bar malo stane na noge. Radnicima su isplaćene zaostale plaće a sada će SDA hobotnica da ih opet uvali u dugove i da im ukrade plaće.
ovo se samo cekalo da izjave..bilo je u pitanju dana..
Ako je to istina neka odgovoraju za kriminala!
😂😂😂
Znaci ljudi vjeruju da je vrijednost jedne polovne trole stare cirka 20 godina, koja je u voznom stanju, 11000KM, dok su prije 2 god na aukciji bili prodani tramvaji koji nisu u voznom stanju, koji su stari preko 50 godina za cirka 10000KM, SDA logika. UIO prodala još četiri tramvaja GRAS-a tešanjskoj firmi Eko-servis za 42.500 KM http://www.klix.ba/clanak/180725035
govnarcic od novinara placeni clanak za 50 km
Jasta su, *alijska bagra se sprema za lolalne izbore
Sam dobavljač javno u medijima iznosi cifru od 11k BAM po trolejbusu a KS Vlada ih njemu plaća po 100k BAM. Niko nije glup da ne vidi šta se tu dešava, sem ovih što će na mrtvo ime da brane već smijenjenu Vladu. Isto tako, 10 od ukupno 17 trolejbusa su u BiH uvezena 2-3 mjeseca prije nego lie je tender otvoren. Jedini grad koji ima trolejbuski saobračaj je Sarajevo putem GRAS-a- Lud, zbunjen u džep.
Uračunaj troškove tendera, transport, administrativne troškove i svaki drugi realni, zakonski trošak, zatim na to dodaj 300 % profita, i opet trolejbus ne izađe ni 50k BAM. Ali hajde da zaokružimo na 50k BAM po trolejbusu gdje bi se reklo, svaka čast, čovjek se ugradio sa prihvatljivom cifrom, iako su ti trolejbusi gori od postojećih koji barem rade. Eh sada, tu ima druga kvaka.
@mikonen Pa normalno da je vec ranije imao info da ce biti raspisan tender, pa on im nabavlja rezervne dijelove. Naravno da je i protuzakonito! Jel bio raspisan tender, zasto se neko drugi nije pojavio sa povoljnijom ponudom?
hajmo napraviti reviziju sda vlade i poslovanja zadnjih 25 godina, pa da vidimo?
Joj kad mi uzmu pametovati zeleni gmazovi kod kojih jeb.na trafika vrijedi 250000KM...pa gdje ste pošteni i prepošteni naši uhljebaši...
@burgerking Dakle zaključakak je prijatelju da nas vodi sve šljam do šljama, bilo da su zeleni, orange, crveni, plavi, teget plavi, modro zeleni itd. Sve živi lopov do lopova i ljudski otpad! To je najveca istina.
Hahhahahha, ... dok jw tendera bice love ...
Kako može trolejbus koštati 10000km 🤔🤔
Isto tako ovo moze biti i izmisljotina zar ne? Voli medij malo da i slaze da bi bilo sto vise posjeta stranicama i komentara.
Ev kako se peru pare
raja ba gdje ima tih trolejbusa za 11 hiljada kupit da se i ja malo vozam, bolje trolejbus nego opel corsa ahahhahhaha joj ublehe za ovce zelene...