Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije stvar u plaćanju kazne nego u veličini iste. Da su mu dali samo dan više, ne bi mogao da je plati ali bojim se da ga je sudstvo svjesno spasilo
Presude bez izuzetka moraju biti javna stvar. Drugo, žrtvama ili, pošto još nema sudskog epiloga, navodnim žrtvama Mike Aleksića nismo verovali. Aleksić je uhapšen 2021. - iste godine kad je Moamer u tajnosti osuđen. Zašto jednim žrtvama verujemo, a drugim ne? Jel ženama ne verujemo, a muškarcima verujemo?
Pa oni su i zataskali ovo, kako je moguce da presuđeni nasilnik magoda postane ministar kulture i obrazovanja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nastupa glavica kupusa!!!
Odredjena djela nece. Odredjena djela su 3 metra drva a pedofili i dalje ce moci! I ivaj registar sve dok nije javan, nije ni od kakve pomoci najbolji primjer opstinski Sud u Sarajevu koji je krio inicijale!
SDA nije dobra, u to nema sumnje. Ali ovi vladaju tako da je SDA cvijeće.
ovog Njivu treba uhapsiti pod hitno. da nebude kasno ima on i jarana sa bradicom.
a vi se kao sad sjetili da to rjesavate sdp haha
Fortrttin jaran. Samo sam mišljenja da neke grupe imaju slike i snimke pedofilije kako bi se igrali šaha sa pijunima u vladi. A i mišljenja sam da ne smiju mu više presuditi jer će pričati ko je sve sa njim radio gnusna dijela. I mišljenja sam da su mu fgrgrrr drugovi uplatili novac da ne leži u zatvoru.Mišljenja sam da se nemoralne radnje odigravaju na Jahorini i da su snimljeni i političari se time ucjenjivali. Nenad nikšićović
HAMO NAMETNUTA MU GLAVA
Povucite i opciju pomilovanja predsjednika federacije.
BRAO
Najgori si na planeti,sve je poskypilo,ubistva,rafalne pucnjave u sred dana,redukcije vode
MIKIJARDU UKRO
U svakoj vlasti je bilo toga, vrati unazad ..2000tih smo imali otmice, ubistva, pljačke ....itd
Kasumovic je Bio vas Glasnogovornik a vi ste ga Stitili da se ne sazna o presudi
Njiva,ZAVRSILI STE POLITICKE KARIJERE!!!...zataskavate ovakve stvari i stitite pocinioca.SRAM VAS BILO!!!
Tebe u zatvor, zajedno sa njim. I nisam citao, ali kakve veze uopste ima to da li ili nije bio clan sdp, jesil siguran da u sdp nema slicnih ili gorih od njega
Kasumovic je clan SDOO.. i San... Đaklija . Jašta ce nego biti na slobodi
Pa Damir je studirao urologiju
Ni ti nisi bas naj n o r m a l n i j i:)
A da se preispita rad sudije? Ako su postojale indicije da je vise bilo slučajeva kako je onda odredjena minimalna kazna?
Pa, zasto niste mislili kad` ste zakone usvajali, da nema logike da kriminalci otkupom izbjegavaju kaznu zatvora. Pa, u koliko drzava u Svijetu, mogu kriminalci da otkupe kaznu zatvora. Sad` pred izbore, vi kao ispravljte krivu Drinu? Sta bi bilo, da se onaj hrabri decko nije usudio progovoriti o svojoj tragediji?
Platiti se moze kazna za parking, ali za ovakva i slicna djela jedina adekvatna kazna je tucanje kamena na golom otoku