Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selo gori, a baba se češlja. Ubojita trica zaduzila nas za osam mjeseci sa 600 miliona KM. U isto vrijeme sebi od nasih para kupuju auta i u lice nam se smiju. Kad im uputis kritiku, njihovi botovi samo kazu SDA je bila ovakva ili onakva. Pa jarane, vi ste sad vlast. Uradite nesto Jedino sto radite je prodaja BiH i zaduzivanje. Aferim gluposti,
Klix prica napamet i ostrasceo, bez cinjenica a cinjenica je da jadransko-jonski gasovod ne radi jer Azerbejdzan nema plinske kapacitete za tako nesto, usotalom te kompanije u Azerbejdzanu drze Rusi.
Nametnuti premijer uživa u novom Touaregu dok mu penzioneri gladuju jer im je povecao penzije za jedan posto
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otpustite svu vlhadju koja radi u Sarajevu, Goraždu, Tuzli, Mostaru itd pa kad dođu krediti i ostalo na naplatu...
3x3 , svak ima sve potrebno vec, ako se dogovor vec ne zeli postici. ali ipak je to zadnje rjesenje. pametnije bi im bilo da krenu rjesavati, narod je na ivici
Taman će biti kao i EU, može se raditi odna tri posla
naravno da je pogresan pristup, Puno je bolje platiti izgradnju Jos jednog plinovoda da bir se njim mogao dobavljati Duplo skuplji gas. Bas Sve logicno I opravdano
A, kakva bi to bila razlika, ako neko u Grudama moze zavrnuti plin, kao sto je danas gospodin Elek? Nemamo mi politicare da mogu parirati Dodiku i Covicu, koji imaju najmanje 3 poteza unaprijed, kako da nama zagorcaju zivot, a TROJKA radi samo na relaksiranju odnosa.
Sve dok se, kao Ćovićev pijun, Konaković pita, od ovoga nema ništa.
Nasa Stranka i njen lider Forto koji je njima dao sve funkcije, sve nadzorne odbore, sve komisije, sve sto se dati moglo u svom ministarstvu. A sad zeli dalje i na nivou drzave.
Treba se odustati od juzne interkonekcije. To ce Dragan blokirati i usvojit ce se sano ako on moze krasti iz te njegove nove firme. Trebamo traziti druge izvore energije.
Može li mi netko objasniti što su to stranke sa sjedištem u Sarajevu? Broje li se tu Hr va ts ka seljačka stranka osnovana u Sarajevu i Narodna stranka radom za boljitak sa sjedištem u Sarajevu? Upadaju li tu stranke iz istočnog Sarajeva?
Ko prizna i legalizova e.r.s , i to 49% teritorije BiH , ko im dade skupštinu , vladu , policiju , tužilaštvo i sudstvo. Ko pokrade milijarde donacija , ko borcima uvali certifikate , firme za marku , fds , zrak , gpbosna , vranica , hidrogradnja , energoinvest . Koliko ste nas unazadili to niko nikada neće moći ispraviti.
Trebas se preselit u Srbiju, mislim da bi ti tamo najbolje odgovaralo.
I u cemu je razlika i ako se ovo ostvari?Morat ce se raditi kako Covic kaze ili nikako,jer njegovi kantoni blokiraju ovo.Znaci bukvalno imas situaciju da ti plin vise ne zavrce Dodik,nego Covic.Razlika nikakva.
Ima uglja u Bosni za sledečih 500 godina. Obnoviti resurse i svoje koristiti
Imamo, bila bi i elektrana, ali je SDP to zaustavio. Izdgeda da su nas htjeli ostaviti bez izbora u buducnosti. Dragan i Dodik mogu da uckenjuju.
Izvinjavam se: trebao sam napisati interkonekciju: greska u pisanju.
Prica se po amArickoj ambasadi da se Zoran Galic krije po cijevima tzv. Juzne interkonekcije ;)
Samo SDA
Ni izborni prag ovaj Trojanski konj nece preći, nisam nikad gotivio SDA ali ovi sad šta rade gori su od njih 100 puta. I ovi su 30 godina krčmili i prodavali ali šta ovi uradiše za kratko vrijeme mi smo spali na prosijaćki štap. Elektroprivredu uništili, rudnike, cijene otišle u nebo a oni auta kupuju dok sve gori... Užas
Južna interKonekcija je dobra da ima za rezervu ali to svakako mora biti jasno da će plin biti tri puta skuplji nego sada
Sa opozicijom mogu usvojiti i bez hdza.Drugo je sto ne smiju