Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto mi plaćamo ovo više? Ako gdje treba narod da organizira proteste to je ovo mjesto
Korisnije bi bilo u ovim kancelarijama posaditi sampinjone neko bi i platu zaradio na pošten način
Sad će Trojka reci SDA je za ovo kriva, sram ih bilo, unistise nam državu a SDA je gospoda, pustili ljudi da sami pokažete građanima sa kakvim neznanjem baratate
Stvarno nije bitno, niti nas zanima
Plaho steta da se nece prenositi svaki detalj ubostava da se nasladjuju i hrane psihopate
Ovo je bilo u interesu istrage!
U ovoj drzavi se samo trebaju naci posteni tuzioci i sudci i onda bi se tek mogla banda politicka ocistiti
pojedim novinarima oduzeti licencu Kad mi poćnu šuplju prosipati da su """ ne zavisni""" trka da kosač legitimni 203cmili njiva daju izjavu stoje satima dok oni ""sastanće"" zezajući se i planiraju ćini ko će koji Tender nabaciti """svom"" tek sad kad ste ignorisani eto ko djetinjstva se neko napisati nešto.Pišite svakodnevno o ne/radu mnogih
Sad tek vidite sta je Općinski i Kantonalni sud u Sarajevu, nemate haman poštenog sudije da radi. Da imamo pravnu državu većina bi ih bila pohapsena i strpana u zatvor za ono što rada na sudovima. Imovinski kartoni bi vam sve rekli o njima, naši sudovi su korumpirani da im lijeka nema.
Sve što valja je nestalo u ratu ili otišlo u Njemačku.
Nakon naplate ratnih plata....nista vise ne moze biti sramota.
Nikada ovaj narod nece dici avoj glas, mi smo poltroni i kukavice!!! Za ovo je trebalo proteste napraviti, nemire ako treba, izvuci onog mamlaza iz suda i neka mu narod sudi, DOSTA JE VISE .*;";??*?"?!!!
Sine šta ti znaš.. Nemoj nikoga kukavicom nazivati. Ovdje se sine ginulo ne tako davno.
Pokazujemo izrazitu nezrelost i amaterizam...
Štite ubice