Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su pare?
Gico neumoran
Kombi glumac
Moze se zivjeti od zastava, grbova i himni. Moze se i na more otici, djecu skolovati, placati zdravstveno. Moze, moze al u qu4cu
I poništen
Uskoro Stevandiču! Uskoro!
Hehehehe, kuburimo s budzeti pa sad odlazemo separatisticki projekti na do posle izbori. Ceo Cvet da nas vidi, kaki smo fini, kompromisni cloveci, bre! Americani i Evropejci, ste ljudi vi, pa sto ne mozemo da revolviramo kreditic, revolverasi eni, kaubojski!?
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Citam i slusam ovu pricu od nastanka BIH,dokle vise!
Dok je ovaca bice i vune... Aj zdravo...
Opet se bave zastavama, grbovima i ostalim nebitnim stvarima po RSu, dok ihm se gradjani iseljavaju i posaju najsiromasnji u Evropi. Ali se zna zbog cega, u pozadini se kupe pare i to se ne sklapa sa poboljsanjem sveukupne ekonomske situacije. Za to bi se trebale ulagati pare gradjana, ali onda nebi bilo nista za kradju
mlaćenje prazne slame i nakon izbora
Uzalud vam trud. Nema od toga nista