Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propustila je cas u mektebu kada je efendija pricao da je haram krasti
Nadam se da ce na red doci i "precasna gospodja" Burzic.
Bjazi ba... Sto ste joj ostavili putovnicu?
Hrvatska osobn dovoljna za pola svijeta obić
ona vec izasla xD
A.Delimustafic prvi SDA ministar unutrašnjih poslova SRBIH
Ona je samo podizvodjac radova.SDA - Delimustafic,Izetbegovic,Vrankovic,... ..Novalic.......hahaha....
Hapsi lopova!!!
Sutra ces glasati za iste.
Ma pustite zenu ne mojte zenu bihuzurit nek uziva. Cuj ne moze iz Ks zena preko 8 godina se duskala na moru sad vi nasli da branite. Ljudi koji je ovo javaskuk i jad od sudstva. Ona bi meni vec bila u istraznom zatvoru i odma presuda zbog bijega 10 godina zatvora pa onda sudjenje za ostale marufetluke.
Hoce na more bar do Neuma
Pa dosla je samovoljno uz odredjene zahtjeve koje je Sud obecao ispuniti. Ispast ce da je luda sto se uopce pojavljivala jer su joj mogli staviti soli na rep.
Ona ne bi trebala napustiti pritvor .S tim mjerama ona može uvijek ponovo pobjeći kaf god procijeni fa bi mogla u zatvor .Truhlo BH pravosuđe
Zar nije opet u Hrvatskoj? Piše da je poslje suda prekršila zabranu i otišla u Hrv...
U haps!
Ova je teška milione
Lejla bi da se špancira po lijepoj našoj.