Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na tv da se vratie šilja, tom i džeri
U Njemackoj htio ne htio Peppa krme najpopularniji crtic medju dijasporcima.
Da prepave ovu informaciju djeca bi se manje drogirala po školama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U pravu su! 3% samo korisno upotrebljava, a istali dr##ju i pokazuju pimpeke i s#se jedni drugima
#ostali
Misliš na ove što su se izjasnili kao ostali ?
Učio neki dan. Nije nam loš ovaj visoki predstavnika. Da Bog da čika Paddy ostane još godina
Država iz koje bježe djeca ratnih heroja, država u kojoj ulice imaju nazive po kojekakvim probisvijetima i hohštaplerima, država u kojoj borac i RVI ne smije naglas reć' da je bio borac, država u kojoj... ma da ne nabrajam, jadna je to država
Pogledajte šta djeca uče u prvom i drugom razredu OŠ. Radi se da se ispuni norma, a to što dobile prave od djece to je uredu. Bože sačuvaj.
Crtaju li jos "microshit winblows exploder"
Dovoljno je reći da prema posljednjem popisu iz 2013 godine, preko 98% bh stanovnika vjeruje u izmišljene i nepostojeće svjetove, i da su vjeronauku gurnuli pod školski krov! 😂😂😂😂😂
Nije bitno da li ptica ima dvije ili četiri noge, šta je zbir kvadrata, već je najbitnije na kome jeziku se to uči.
Ne sjekirajte se, ba. Ovdje nitko ništa ne čita niti uči.
Znaci moja nana je medju 3%.
Pa da, 3% koristi internet. Ostali gledaju Klix!🤔
Pa kažu uči školu, pa kod nas od tog samo možeš gluplji postat
Nitko nije upucen u temu. Autori i izdavaci ne smiju mijenjati vecan napisani sadrzaj udzbenika, a ministarstvo nikad nije raspisalo konkurs za nove udzbenike. Mozda bi bilo dobro da se ljudi pozabave tematikom koju razumiju, ocigledno je ovo za njih visa matematika jer zasto bi se netko informirao prije nego komentira, bolje ispasti krkan pod okriljem primitivnog domoljublja prosijanog manjkom ne samo naobrazbe nego i kulture.
Prije par godina kad sam Isao u srednju školu, dobro se sjecam ucili smo sigurno mjesec dva o Osmanlijama sto razumijem velik sadržaj, al o srednjovjekovnoj Bosni smo posvetili samo čas? Bukvalno samo jedan čas i uzeo sam u svoje ruke da naucim ostatak historije Bosne.
E sad da zamislimo koliko su generacija djece unazadali i kompletno društvo
Skolski udzbenici su katastrofa. Koji li uhljebi primaju placu za tu katastrofu?
Zaostali smo kao država, zaostao nam je obrazovni sistem, pa ni udžbenici ne mogu biti najsavremeniji. Prvo, velika je glupost to što se udžbenici dijele po jezicima na kojim se izvodi nastava. Zar biologija npr. nije ista na bosanskom i hrvatskom i srpskom jeziku? Drugo, nekvalitetne i zaostale informacije, treće u srednjim školama se koriste udžbenici iz '90ih godina. Mnogo je problema, mnogo. Sve to zahtjeva jednu ozbiljnu reviziju.