Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za ministra sigrnosti na ovom projektu, odlicno izvedena pokazna vjezba! Zaista smo odusevljeni i jedva cekamo neki zemljotres!
Plačem :)
Jadni mi ako nas oni budu spasavali,pigotovo sa Radocicem.
Fahro svojima nabacio Millet, a republikosrbljani k'o da je vježba u Šehovićima '82.
kakve visine ? valjda će kopat po ruševinama na tlu !
Iz te zgrade ne treba nikoga spasavati ma sta da se desi. Pozeri jadni vjezbajte na bolnicama i skolama gdje je stvarna potreba. Politicare ce te prije spasavat nego djecu, normalno kada su vam kupili te smenci fenci jakne.
Ja sam uvijek mislio da u slučaju zemljotresa treba spašavati ljude iz ruševina.....Živio sam u pogrešnom uvjerenju..
ovako ce i Fahru spasavat izgleda
sada znam sto nam treba helikopter
meni se čini da oni vježbaju spašavanje uhljupa kad im narod zgradu zapali...
Joj ko sve radi u civilnoj FUCZ sve SDS krimosi pola ovih bradonja znam e moja zemljo ko sve radi preko stela!!!
ovako ce Fahru spasavat kada bude vakat
vježba spašavanja od migranata bi mnogo prikladnija bila...
Kolko se drma ovo, povrijeđeni bi reko de me odveži.
Da se ne organizuju ove vježbe s vremena na vrijeme imali bi 0 uspješnih akcija CZ-e. Ovako kad se sve naštima i namjesti bar izgleda kao da imamo neku korisnu službu. Nadam se da ih nećemo nagrađivati i ministar pohvaljivaljivati za ovu predstavu :)
sve bradati alfa macho fakeri :)
ma kakva civilna zadtita sve i jedan neaposoban i preko stele upo pusti suplju bolan od dosade ne znaju sta ce pa od njih 1000 zaposlenih nadju 20 da iole ista znaju pa ih guraju da to.kao rade sve nehljebar do nehljebara i go.lopov i neradnik