Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako su parade krenule svasta se desava
Da, bas su parade krive za sve. Pedofilije je uvijek bilo, i u stara vremena, samo se zataskavalo. Pa ne znam ko je krenuo sa zenidbom 9-godisnje djevojcice prvo, hm?
Koji zaključak čovječe, iako ovdje nigdje navedeno nije da li su baš u pitanju istospolne varijante...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kacavenda je prekuco igricu davno hahahah
Gdje su sada one silne boracke udruge da ih ja upitam jeste li se za ovo borili ? oni silni demobilisani RVI sto kada treba za politicare tipa Berilo da naricu pisu dopise protestuju ? jeste li se ***ck** raspale za ovo borile da sada sutite ? za ovu drzavu gdje bludnicenje nad djecakom od 14 godine kosta 35 500KM ? ***** vam svima iz tih organizacija, umjesto prvi na proteste da pozivate da sve stane dok se ovo ne rijesi ovakva pitanja jedno zauvijek
Kad je branit politicare sto udruga se digne, vjerske zajednice ..ovi oni, sad djecu niko ? Jer nije profitabilno, nema licnog interesa. Zato vam svima pobrojanim ....ko su sudije bile? Te sto godinu sude pedofiliju?
Eh jakog li tuzilastva...Nemojte se brukati...
Odlično ispitano, nešto se radi. Hajd sad još istražite ostale, ratne zločince i druge kriminalce. I kako da promjenimo zakon, i ko je u politici protiv promjena? Kako da obezbjedimo da su ovakvi podatci javni, prije sudjenja, a ne slučajno otkriveni godinu dana poslije?
Moamerova je sreca a nasa nesreca sto nije otisao u zatvor. Ovakvi kao on imaju specijalni tretman tamo. Ne bi mu na pamet vise palo dok je ziv.
Novi narativ i zabavljanje masa. Umjesto lavova i gladijatora. Za par godina i ovi ce biti 'drugaciji' i ponosno ce paradirati uz podrsku kolektivnog zapada pod palicom SAD kao sto to rade lgbt danas.
Cekaj ako je age of consent 14 godina, a do ja granica za brak 16, kako je kriv djelo imati odnose sa maloljetnom osobom? O cemu se tu radi?
Po broju "peškira" i političara nema nas jačih izgleda...
Jest bolesno da se te takve kazne mogu otkupiti, tj. da u budzet idu i te pare, politicari i zakonodavci stvarno nisu ljudi...
Znaci tu zainteresovani mogu uplatiti 35 000 KM..... -_-
Kako see zove sudija koji je Moameru omogućio da plati kaznu?
Fakat, hocemo ime i prezime.
Kakve veze sudija ima? Svaku kaznu do godinu zatvora mozes otkupiti. Zakon je nakaradan da silovatelj dobije samo godinu dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sve oke ne podržavam to ali pogledajte današnje maloljetnice kako se oblace,gdje izlaze,s kakvim ljudima se druže itd itd
Ja, i?Ako se otkriju plate sudu i to je to?
Bogati mogu i da siluju i plaćaju kazne, a da ne idu u zatvor! Kakva je ovo nakarada od države, zakona i sudova!
Samo na taj način se i zna ko je kake mustre.
Ne razumijem što se kriju imena izvršilaca Imena djece da i treba da se kriju al izvršioca mora u javnost da vidim da mi nije možda komšija kučni prijatelj a da ne znam
A sa druge strane narod (lijep)školovan DOBAR,kad se zaviri škole tačno treba naznačiti i ko je J.