Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu više, baš je sramotno izgledalo onako ispucalo skroz. Da hoće popločati trotoare umjesto asfaltiranja, to bi već bilo vizionarski.
KONAKOVIC PRICA O KOSu i KOM.....AMA PA IZETBEGOVICA SU ONI UHAPSILI I STAVILI U ZATVOR 15 GODINA . SVE LAZI KONAKOVICA SU TAKO PROZIRNE DA ON SAM SEBI NEVJERUJE
Jarane kakav kos, o čemu ti? Ovo je članak o obnovi ceste
a jes se Sarajvo izgradilo
Dobro je kasnite samo 3 dana
Odnosno 10-ak
Staro i oronulo, kao da je Faruk Kapidzic projektovao.
Od agresije do danas, dva puta je 'obnavljan' ovaj dio pruge u vrijeme Bime Jusufranića. Firma koju je angažovao iz Ljubljane ima vrlo upitne reference obzirom da u cijeloj Sloveniji nema niti jednog tramvaja.
Ne obnavlja se sada pruga, nego asfalt, to je sloj koji se troši i treba ga mijenjati svakih 10ak godina.
Ako u ovoj situaciji, žene budu vozile u grad, to ce totalni kolaps i haos biti, katastrofa u najavi.
Pogotovo mlađe.
Opa asfalt stigao u Sarajevo..velegrad
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi imaju potrebu da se voze od skenderije do vjecnice i da nesto se zale. Pa parkiraj ga prije Skenderije, prohodaj, uzmi biciklo, stripi se 6 mjeseci da ne uletis u kafanu sa vozilom. Svima nesto smeta, htjeli bi da bude sve novo i ocuvano ali da ga Bog Allah takvog magicnim stapicem napravi preko noci.
Al' će da te mrze Adnane haha
Zna li se za koliko godina će je završiti!?
Sarajevo u 21. vijeku, a rekonstrukcija traje tri godine taman da se i praunuci naviknu na gužve! Sreća pa imamo "efikasne" autobuse kao alternativu, jer očigledno brže završimo fakultet nego putovanje od Ilidže do Baščaršije. Ali, pozitivno je da se nakon 18 godina konačno nešto radi možda i mi dočekamo taj moderni grad o kojem svi pričaju. Strabag, samo naprijed, ne žurite!
od Kulina Bana i Federalnih Dana
Samo radite
Neistina, autobusi me idu na liniji Neđarići - Bašcarsija ne samo na li ini Bašcaršija- Ž. Stanica.
Kvalitet izvodjenja radova je fuj, ko da rade seosku dionicu sa Donjom Maocom
Najgora vlada ikada.
Jest ali ce vladat desetljecima.
lijeva traka uzas dubina razlike 10 cenata slupas auto kada predjes u durgu traku