Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li će rukovodstvo SDP-a umjesto kćerke svog kadra izabrati HDZ-ovog sudiju? ➡️ Kao da se radi o nekom Socialdemokratskom političkom Dobrotvornom Društvu!
Zar postoji dilema?
Nikad narodu nece biti bolje , vidite da se samo za sebe bore.
Trojkasi su najvece zlo koje je zadesilo Ovu drzavu od zavrsetka rata
Dritane treba Rusiti dok nisu Ugasili Drzavu
Sve ce Njima izdajnici dati samo da ostanu u Foteljama
Kad neko kaze sda los....pa ako trojka bude na vlasti ovo ce sw zvati hzhb
Zavrsena stvar
Nece biti prvi put ns i sdp.Ovi su Boskom i Irmom vec davno covketa nagradili
svakako treba biti hrvat, jer ide iz svakog naroda. ne znam sta je tu sad sporno? kad vec pisete o tome onda navedite i proceduru koja je ranije uspostavljena. u komisiji je i clan sda, ako ce nekima biti lakse:)
Ma sinko svejedno, ne bih volio da vidim nigdje nikog iz HDZ-a a tako i od ovih nekih iz SNSD-a 😊
Ako SDP i NS ili NiP treba da odluče da li će HDZ imati sudiju ustavnog suda BiH, znajte da će izdati i da će ga HDZi imati. Pravit ćemo SDA od blata.
Sjeme im se zatrlo trojkaško izdajničko.
Bez HDZa nemeš više ni na klozet
Nisam podrzavao postupke SDA dok su bili na vlasti proteklih godina, ali su barem cuvali ono sto je Bosansko i sto cini drzavu Bosnu i Hercegovinu. Ovi ce iz SDP, NiP i NS sve dati HDZ, SNSD da bi zadrzali tri ministarske pozicije, da posle njih niko nikada vise to nece moci ispraviti. Da Bog sacuva razum normalnim ljudima ako oh jos ima u BiH.
Ako se pita Fortina stranka HDZ ce dobiti Sudiju . Sve su im dali pa nek dobiju i to .
Klix redakcija postaje ofirna sa ovim clancima koji se tako lijepo upakuju da demoniziraju sve politicke subjekte koji nisu SDA i njen satelit. Kako vas vise nije sramota?