Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ipak 5-10 letova manje nego prosle godine iz Evrope. Direkcija rinaka
Sarajevo u potpunosti izolovano od civilizacije - za letove ka Evropi i svetu pravac Beograd
@gooUser1689365933 Ko zeli biti civilizovan najbolje je da se izoluje od beograda i srbije i vase zlocinacke anticivilizacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A sa druge strane ih cekaju gladni taxisti.
Pa novinari moji dragi istrazite malo. Danss klix objavi da idu smjene direktora na FBiH a u podne direktor aerodroma 'na silu' proglasava crvenom zonom Gate 5,6,7 i 8 a mostovi nisu gotovi ni u najavi. Sutradan novi potpis ANS drajvu i razvaljuju fasadu na ulazu. Putnike provlace uzi niz stepenice kao stoku pa na pistu....ma cirkus kolorado mrtvi.
Banjaluku negiram jer miris luka, slanine i znoja. Ili Tuzla ili Zagreb, Zagreb gospodski uredan i dobro organiziran. Tuzla bliza i jeftinija. Sarajevo uvijek nesto posebno, ili guzve, ili zagube kofer, ili ti daju otvoren i kazu da prekontrolises je li sta ispalo....ma mislim ludilo.
To se trebalo pokriti al neko pokro pare .
realno, ne moraju ih ni kontrolisat. pustite da udju i da potrose pare ovdje
U čikagu sam jedno čekao 2 i po sata na pasoškoj kontroli. Iako je bilo unutar zgrade, ogroman broj ljudi u redu, plac i vriska djece… sve je to normalno kad je špica. Malo strpljenja gospodo moja
14 Avion bog te mazo, znas li ti koliko je 14 u jednom danu. Mo ko Heatrow.
Isto mi se desilo prije mjesec dana. Sletio avion iz istanbula, 10 min kasnije drugi i onda jos 10 min kasnije iz beca. Cekali u redu sat ipo, docekah napokon svoj red kad tamo 2 na pasoskoj od mogucih 8. Pitam sta je problem, kaze mi zena nama ovdje nema ko da radi, nemamo radnika i mi smo sami za svaki avion. Zamisli jos 3 aviona u isto vrijeme... Tuga jad cemer
Ne može kod nas bez cirkusa džaba sve!
2 puta letio za Sarajevo i iz Sarajeva i nikad vise. Sandzo na pasoskoj kontroli me pita : "Dze si ti poso", umal mu ne reko u PM. Uostalom i da hocu nemam odgovarajucih letova ili da letim za Beograd ili Zagreb pa presjedanje.
Aerodrom pod hitno privatizirati, sve privatizirati osim voske ,policije I sudstva
Ne radim na aerodromu, al nas narod se uvijek na nesto zali, uvijek im nesto ne valja. Nije se rodio ko je narodu ugodio.
Sramota!
A sve se nema para
U petak sam imao noćni let iz Sarajeva. Čekao sam 15ak minuta da predam kofer, da mi izdaju karte i provjere pasoš. U Americi sam čekao više od sat vremena na kontrolu pasoša zato što je bilo 12 popodne kad sam stigao. Uvijek se čeka duže, na bilo kojem aerodromu u svijetu, između 12 i 8 popodne. Zato su najbolji jutarnji i noćni letovi, ako postoji izbor naravno. Naravno da pomaže mnogo kad je aerodrom dobro organizovan.
Opet neka šalteruša razvukla
A jos je gore kad se u tuzli ceka napolju na minus 10 a imas malu bebu…