Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvarova mali milion, voda curi u najmanje 10 ulica.. oni mole da stedimo vodu.... boze sacuvaj
Gradjani prekinite placati racune.
Lažete narod! Ovo je redukcija vode.
je li kome stigla voda i gdje?
Ciglane. Nije.
evo javljam se sa bačeva, labudovi kenj.ju u vodi i doslo je do zacepljenja odvoda pitke vode. Molim strpljenja i molim dijasporce da na izvoristu Bosne ne hrane labudove kokicama iz Garminprahtenkihena. Hvala.
Za pocetak, prestanite odobravati izgradnju i prikljucke novih naselja po Sarajevu na i onako katastrofalnu infrastrukturu i uskoro, izvore koji svojim kapacitetom ne mogu snadbjevati grad vodom. A Investitori Duljevici, Malce, Brajkovici, Tibrenek malo peru pare po Brezi, Ilijasu, Varesu, Busivaci i u ostalim p.m.
Eksperti vlade KS su zakljucili da se kolicina vode na izvoristima koja napajaju Sarajevo srazmjerno povecava sa izgradnjim novih zgrada. To je prorodni fenomen specifican samo za Kanton Sarajevo i da se gradjani ne brinu. Investitori povastili eksperte sa po 50KM.
Posljedica relativno tople zime, manjak snijega, manjak kise i mora se odraziti na kolicinu vode. A kad pada zimi ljudi govore napado se vise da Bog da, eto vam sad.
Kako je Konaković najavio: "Iz temelja." Jedino Adnan Šteta radi, ostali ublehe.
Još su našli sad u jeku turističke sezone da rade rekonstrukcije u centru grada! Ja ne znam ko ih postavlja u rukovodeće fotelje!
@gooUser1681323907.Dino ode na vecu funkciju.Samo jedni drugima namjestaju fotelje.
Ja necu ni izlazit na izbore.Nemas vise za koga glasat.
kakva je situacija u rizaha stetica? jesu li popravili?
Dino poselami hanumu od cijelog grada. Biti će glasova malo sutra Dino Konakoviču. Zajedno sa svojim haverima u Vodovod, Rad, Pokop, pod ruku i na biro
Kako bi radili da im se zabrani voda da je piju dok ne završe. Dok jedan radi a trojica gledaju nista od toga. A da ne govorim kako u drugim NORMALNIM zemljama ovakve popravke se ne vode, već se IZVRŠE istu noć da ns spominjem.
Ovo je rezultat vladavine SDA...koja nije prstom makla da sanira curenje vode i do 70%. Problem poznat odavno. Ai zato tenderi dodjeljivani lijevo i desno minder tenderasima. Pustite tu suplju trojka ovo ono....zelenasi.
Pa bolan ovi 4 god vladaju. Nisu od jučer. Neznaju kralju moj. Neznaju.
Postali smo Afrika. Još grad pun turista, kako vas nije stid?