Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još koju zgradu na Bjelasnici napravit pod hitno.... Što više betona na Bjeloj....
Samo na Orahovu brijegu na 2 mjesta šiklja ih asfalta a šuftovi nikad da dođu.
Koristim sasvim normalno nije da cu pustiti sada da tece bezveze. S obzirom da je navece nema ujutro kada dodje pusotim da otece maximum 2-3 minute radi zraka i to je to. Nismo mi krivi a ja jos nikoga nisam vidio da nesto prekomjerno koristi vodu. Popravljajte kvarove. Ja bas danas pricam sa kolegom rekoh nedaj Boze da je nestane na duzi period ne znam kako bih reagovao jer ko to nije dozivio u ratu ne zna da nema nista gore od toga.
da građani prijavljuju kvarove građeni to rade redovno ALI VIK TO NE SANIRA evo primjer godinu dana voda teče u ul.H.Kajtaza gdje je bio auto.ehaničar Džeko čovjek prijavio 5-10 puta skretao pažnju onom što očitava i ništa ho u dalje teče
GOSPODO IZ VODOVODA RADITE NA SANACIJI CURENJA VODE. NEMA MJESTA GDJE VAM CIJEV NIJE PUKLA.
Pokrenuli ste vi "akcije smanjena pritiska" puno ranije, komunicirajte iskreno i s postavnjem sa ljudima i prestanite da muljate i zavitlavate narod, nismo maloumni! Naucite se redu, kakav vam je to mentalitet direktore?!
*seoski direktore...?
Pa imate gospodo cisterne pa napunite izvorista i bunare...a ne svako sto metara pukla cijev ili curi voda
Horor.
Fali li vode Uku i ekipi ili su od nasih para na ugodnim destinacijama .
Priznali vi ili ne, mi zadnjih 30 godina živimo na lešini Jugoslavije koju smo sad do kraja pojeli. U zadnjih 30 godina otkad nam vjeronauka vedri i oblači skoro ništa se novo ni korisno nije napravilo.
Pa se pitaju što raja ide
perite se pijeskom ko vaši mentori i kao onaj čojek iz vaše omiljen knjige
Obiđiite skrivene bazene po Bjelašnici, koje su budzovani pokupili za sebe i svoje interese .
odoh zaljevat bastu
Kakve veze ima što Sarajevo nema vode a Banjaluka ima... Nermin Nikšić
Glavni grad sa stalnim redukcijama vode i ljudi se masovno iseljavaju iz Bosne da bi živjeli u takvoj tzv. rizičnoj metropoli.