Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Također, dostavljeni podaci jasno ukazuju da preko 50 posto turističkih dolazaka u FBiH ostvaruje se u Sarajevu" Sad će Tuzlaci reći kako im Sarajevo uništava turističku sezonu.
Jbt Tuzlaci, sta nas briga za Sarajevo. Brinemo se samo za pare koje djaba saljemo.
Niko nikad nije rekao da je turizam u TK veći nego u SA, sto se tiče proizvodnje i privrede to sigurno jeste, i porezi i akcize za registracije i gorivo, a putna infrastruktura kao u Kongu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo frustracije i mržnja. Ovo je super potez. Samo da bude lokomotiva koja je vukla voz na koji se kačila moja raja sa jalije, redovno se ćirom išlo na bistrik pa na kupanje na bazene na Bentbaši.
Ja bih najvise volio da i ostala mjesta u BiH preuzmu "teret" turizma, da i vama svako malo poskupljuju hrana, pice, smjestaj, taksi, kafici, restorani, a da mi domicilni nemamo ama bas nikakve koristi od toga. Takodjer bih volio da i vasi gradovi i Kantoni finansiraju privatnicima objekte, kao nas Grad sto finansira Tursku slasticarnu Mado novcem poreskih obveznika...
Super, samo dalje
Je li ovo kupljeno od Mladena Cvitanovića iz Golubinje što ima dosta oldtimera? jako zanimljiv tip pogledajte na YouTube.
Ljudima padaju komadi fasade na glavu a vidi cime se oni bave.
Gledaj samo zašta pare nas brčaka,tuzlaka,krajišnika,mostaraca,goraždana,travnićana bugojanaca... kroz poreze i dadžbine idu.
Nedajte im više marke...Stopirajte sve to...
Znaci bavimo se glupostima bruda
Kako stvari stoje ovi trojaneri će od Bosne i napraviti ćiru od Ilidže do Vogošće...
Sta bi sa pricom da se uredi staza po trasi stare cirine pruge prema Palama. Malo se zaboravilo obecanje...
Taman TRI nova radna mjesta. Masinovodja i dva lozaca.
Super je lokomotiva.
Pa mala je razlika u komforu i brzini između ćire i sadašnjih vodova ( izuzimajući Talgo)
eto posla za berače željeza...valja 50 tona bonsekom isjeći...baš izazov pravi
Istresite vi kontejnere i uradite nesto po pitanju zohara i miseva po gradu ako ste opredjsljeni na turizam da ti turisti ne dobiju kakvu zarazu