Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Cvetković i Maček su imali usaglašene stavove, kao i Tuđman i Milošević. I šta bi?
I Alija i Karadzic su sklopili dogovor o nenapadanju, da bi Bosnje okrenule puske na Hrvate. I sta bi.
DZABE SE DOGOVARATE DUSMANI.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Njihovi stavovi su poznati još iz Karađorđeva!
Ovi se oko Bosne i Hercegovine uvjek slazu kao Dodik i Covic a to je sto vise njenu samostalnost narusitit i sve od nje uzeti sto vise belaja u BiH napraviti. Ovaj sve Hidroelektrane na Drini preuzeo a ovaj u Hercegovini. A unutrasnji igraci igraju kako oni narede.
Jedino šta njima treba jesu legitimni glasovi na izborima zbog kojih ispaštaju domicilni stanovnici Hrvatske i Srbije jer im ovi odavde kroje kapu kakva njima ne paše, osim aktuelnim vlastima.
Identičan stav vjerovatno kao Franjo i Slobo? Ništa novo vjerujte, nisam iznenađen!
Puši te ga braćooo....sjetite se Vukovara.sram Vas bilo.
Kakve veze imaju Zagreb i Begrad sa Bosnom? Jugoslavija se 1992 raspala. Sikter dusmani.
Sto ste se vi dogovorili 90%okolo Bosne i drugi su se odgovarali, samo pravite racun bez krcmara. Tako su se odgovarali Cvetkovic-Ma cek, Tudjman-Milosevic, kao i ova dva usljiva vlaha, ali je Komsic Kulin Ban.
И Ердоган то подржава.
Davno usaglašeno na salaveti!
Da, nažalost. Imali su ga i 92.
Imaju: Vukovar, Tuđman, Slobodan, Karađorđevo, Boban, Karadžić, Bijeljina, Zvornik....lista je duga.
nije niko ni sumnjao!
Ne peri te ruke, vecere vam u BiH nema.
Jedna od glavnih stvari u Dejtonskom sporazumu je da se Hrvatska i Srbija povuku (svoje vojske) iz BiH i da se ne miješaju u unutrašnje odnose u BiH i da priznaju puni suverenitet i teritorijalni integritet i granice BiH. I TOČKA
Znači ne znaju dal će dijeliti bratski ili popola
super. sad usaglasite stavove o ćirilici u hrv. i hrvatskom jeziku u srbiji. moglo bi se malo i oko kosova razmijeniti stavove i ehej materijala za priču koliko hoćeš...