Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagraditi ga treba
ukoliko provalnici nisu bilo naoruzani mogao ih je uslikati i predati policiji dokaz a osiguranje bi pokrilo stetu... kako moze biti neka stvar u skladistu vrijednija od ljudskog zivota??
@Prevareni znaci ako te policija vidi da si vozio brzo i prosao kroz crveno treba te isto tako jer nemaju drugog alata?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba ga odlikovati.Svaka mu čast.
Osudit će ga za ubistvo. Ovo je dokaz da je država koncipirana za kriminalce i mafiju i da se ne isplati biti pošten.
mozda se ga nekad vezali provalniki. ima i toga. sad si reko da ce pucat u nasom gradu ekipa pricala da su vezali zastitara kad je naletio Mozda ima kakvih traumi od tog posla lovljenja sitnih lopova..
U vecini drzava EU samo policija je ta koja nosi oruzje i smije ga upotrijebiti po propisima, a zastitari ovisno koje kategorije mogu imati maksimalno palice/penderk i lisice i naravno komunikativna sredstva da alarmiraju policiju a i propisi kojih se moraju striktno pridrzavati ne dozvoljava prekomjernu upotrebu sile
Koji je onda smisao zastitara?! Pitam se? Onda ne trebaju zastitari, dovoljan je samo video nadzor, alaram i sl. Frajer placen da stiti, dato mu oruzije, prosao obuku, dobio licencu, ima dozvolu da puca. Zaposlen legalno u firmi koja iznajmljuje zasitatara. Covjek odradio svoj posao. Ovo neka je lekcija svim zastitarima, pamet u glavu, a nagrada i motivacija za kriminalce.
Komentari podrske govore samo da nemate kliker u glavi cim bi sve rjesavali nasiljem, ubistvom.
Nece vise nikad.
Prestanite da citirate vise tog ubicu, da podrzavate i opravdavate visestruko ubistvo, sta sa vama nije u redu? Nije ni on tacan u glavi cim je hladnokrvno pobio sve te ljude.
vas glupe vi sto pisete ubica je u pravu pa procitajte tekst lopovi u bijegu on im pucao u ledja ... znaci zastitar nije bio ugrozen nego glumio ramboa
Ni Rambo nije pucao bez veze, nego se branio.
Zakon je takav da ne smije da puca ,pogotovo ako je ne naoruzan i okrenut ledjima. Odnosnao da su oni.pucali pa da je uzvratio vatru nebi odgovarao,zbog toga sto moras izvratiti istim postupkom.
Ovako je i u Austriji, ako upucaš nenaoružanog lopova u sopstvenoj kući, ode u zatvor
Pa i treba tako.
Cuj kantonalnog drzavnog tuzilastva. To sto je kod nas zupanija=kanton u hrvatskoj je iskljucivo zupanija.
Kod nas ne postoje županije, zapravo ne bi se smio koristiti taj naziv za kantone, jer je neustavan. Po Ustavu Federacije Bosne i Hercegovine, član 2, Federacija je prostorno organizovana kroz kantone. Još uvijek mnogi kantoni i kantonalne ustanove nelegalno tj. neustavno koriste naziv županija i pridjev županijski.
Pa šta ćemu pištolj ako ga ne smije upotrebljavati i kakva je svrha zaštitara ako ne smije reagovati? Treba čekati da pljačkaši prvi zapucaju
Ti voliš sapunice sa sretnim završetkom, a ja volim Westerne gdje se stvari rješavaju metkom
Svi zakoni idu u koristi kriminalcima, neko te napadne ili pokusa opljackat ti si kriv sta mu god uradis, najbolje da ga pustis da te napadne, a on na slobodi za dva dana ako ga i uhvate
Oj kakvi komentari, skim ja živim, vi bi svi nešto pobili, svaka čast zaštitaru, vako - nako. Zna se kakvi su protokoli, oružije imaš da zaštitiš svoj život, a ne da pucaš provalnika u leđa, uozbiljite se malo. Sud će da odluči i to je to.
Drug ja poceo da pakujem kofere... Jos nisu pljackali njega nego firmu nekog guzonje. Lik hladno odlucio da ih puca u potiljak i ovi ga brane.
nisu ovo bili neki opasni kriminalci, da jesu ne bi u pljacku isli bez naoruzanja. zastitar je mogao pucati u vazduh a svakako su bjezali.
Zastitarske agencije treba pogasiti skroz, kad nema zakona uredjenog.