Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ovaj lik bez dana radnog staža u privredi i cijeli svoj život na grbači ovog naroda ugodno živi.
Halo, nije Nihad Uk u članku.
A gdje imate nacelnika? U Starom Gradu nemate, ni u Centru ni u Novom Sarajevu. Nemate ni na Ilidzi ni u Novom Gradu, cak ste uspjeli i Ilijas izgubiti. Ostali vam Hadzici i Trnovo.
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
hahahahaahhahahahahaahhahahahahahahaahahahahahahahahajahahahahahahahahahhahahahaaaa
Smijte se tro6loditi. I meni je smiješno kako ste popuhšili brutalno.
Znači Vladu prave SDA,DF i SBiH. Opsaaaaala. Zato je košarkaš neurozan. Zato je švercer narcotika danas imao izljev bjesnila.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jadni mi svama
Sijanje straha urodilo plodom.
Narod nece narko kartel da vlada u kantonu Sarajevo, niti DIF-ovci, pogotovo ne oni koji su polozili 12 ispita za 12 dana i to jos vikendom.
sprema se za zimsku sezonu... po Bjelasnice pokupovo
SDA je po glasovima prva stranka u kantonu, polahko, neće još toliko dugo crpiti moć ovih koji za njih glasaju
Zipa bumbija, potrbusio se i smislja kakvu ce glupost izvaliti..
Je li mu ovo profilna s Tindera? Clark Gable na aparatima.
gledaj ovog ko Moto Moto iz madagaskara
bit cemo jos jaci ako Bog da inshaallah
Tri plate ovaj rusofil uhljup uzima, skupština kantona, parlament federacije i zavod za zdravstvo kantona Sarajevo. Teški manipulator bez morala
evo sveznajuceg
Zahiraga, kad vidim pjenu na licima trojkinih botova, volim sto postojis. Boli njih to sto pricas. Cifre su neumoljive. Za 2 godine ta ce razlika biti jos veca i toga su svjesni. Ne obracaj paznju na uvrede. Rusi izdajnike, i aferim.
Mali komentar za Zahiragica i ostale posto znam da prati svaki komentar Klixa: Ako je jedan covjek, jedan glas. Kad saberemo sve protiv SDA, DF i ZaBiH koalicije opet je vise ljudi glasalo protiv vase politike nego za nju. Trojka je znaci pobjedila i bira vlast! Toliko.
Sve čestitke prvak
Svi ste vi u pet deka, sluzite samo sebi.