Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjenjeni trebaju biti i pojedinci koji su mu dojavili da ce ga hapsiti
Pogrešna su naša očekivanja, nikako da shvatimo da je sud i tužilaštvo nadležno samo za SDA-ovce, nikako za majorizirane kladioničare.
Zašto bi Draganče, najkrimos, puštao svoje pajdaše tek tako iz vodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oko cega se lopovi bakcu.. Smijenjen ili razrijesen. A niko da insistira da bude uhapsen i isporucen u BiH. Kakvo zamajavanje naroda. Svi ste vi isti, medjusobno pravi jarani, a za medije se poklaste.
Kad ne znaš ne komentariši. Smijenjen ili razriješen, dva potpuno različita pojma. Ako ne znaš googlaj
Ne moze HDZ biti uhapsen! Dajte mu MIROVINU milijardu maraka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
i najkorumpiranija SDA je bolja od trojkasa
Helez ala zestoki momak iz kafane...
Hoće da gule državu, stranački čovjek zadužio stranku sad mu vraćaju a Srbi daju podršku jer imaju i oni takvih na pretek i trebaće im usluga nazad. Treba ministre pohapsiti jer podržavaju kriminal.
zuki bezzze kvasi jezik u mokro....doduše predizborna je počela valja bacati ove jake izjave za maloumne birače glasače koji se upecaju
Da mene traže zbog dva metra drva,našli bi me u mišijoj rupi i priveli sa pognutom glavom i lisicama na rukama.
e moj cukane bit će kako šefovi stranaka odluče a ti glumiš nekog baju a nitko te ne zarezuje ni za suvu šljivu, al pokušavaš samo promociju kod birača kao i Ramo. Oba bitni ko lanjski snijeg
E baš to hahaha.
Tako je Zukaneee
Hitna sjednica održana jutros: Vijeće ministara bez kvoruma, Galić još uvijek ostaje u SIPA-i Cijela vladajuca struktura od vrha prema dole je Galić!
Bravo. Ovog covjeka podrzavam i cjenim.
jako bitan lik na Bh polit. sceni. bitan ko lanjski snijeg baš ga se zarezuje ko i Ramu. Zukan je bosanski Vulin, oba samo kvase jezik u mokro bezzze
Hajd' nebudi smjesan, ministar je i ima svoj stav, kojeg nebi izdo kao vecina trojanera za jednu fotelju. Znamo kako je reagovo na sastanku u Konjic. A ostalibtrojaneri su se samo zahavili Dodiku. To se ne zaboravlja.
dzaba moj Zukane sto ti insistiras, kada sve odluke u FBiH donosi Covke
Ovo nije odluka FBiH nego na jiviu države
TAKO JE.
Uranio zaranio Zoru preskocio, obuko noge na carape, opasao se trbuhom, pocesljao se kosom i u kafanu krenuo. Nekad je bolje sutjet u slucaju Zukana bolje je sutjeti.
Pitanje: Sta je sa onim generalom sto ida pocast Mladicu? Jesi ga smjenio?.....Zukane mlatis praznu slamu i niko te me dozivljava
Vrlo logično, gospodine Helez. Koliko je to iskreno ili nije, ali sve što ste rekli - stoji. Tako bi trebalo da reagira svaki normalan građanin (i seljak) koji ima morala!