Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači udješ u zemlju ilegalno i možeš se po njoj neopterećeno šetati nauružan i živjeti gdje hoćeš neprijavljen. Mene pak slika kamera jer nisam vezan u svom automobilu?
Ilegalci su sigurnosni rizik za sve. Ne treba im se dozvoliti sloboda kretanja. Trebaju biti zatvoreni dok ne potpisu sporazum za readmisiju.
Neka se samo super
S tim u vezi kazali su nam da, kada neki korisnik prihvatnih centara pokazuje agresivno ili problematično ponašanje, on je pod njihovim strogim nadzorom onda. Šta reći.
Ja mislim da ce ga naci uz pomoc Njivinih automobila i Raminih telefona ... koja bi budala ulagala inace u drugu opremu za policiju, treba kupit nove telefone da se Onaj Ze bolje razumije u tehnologiju...
H. .apsi ovo prije nego sto se raz. .nese
Pa kako ubi čovjeka ako nije bio problematičan
Omaklo mu se,tako ce i nasu raju jos malo
ŽENE ŽUDE ZA OVKAVIMA
Metak.
I jos uvijek slobodan hoda nasom zemljom, naoruzan vatrenim oruzjem. Za ovim bi trebala biti potjera filmska.
Laž