Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ga tuzilastvo pustilo na slobodu vec ili ce ga zadrzati cak 24 sata. Pa pobogu, ovaj je samo imao sjekiru, ja se sjećam kad su pustili jednog poslje 24h koji je ispalio "zolju" u kafic na Grbavici pored zoo centra. Ali nije to bilo samo na lijepe oci, tuzilac se osigurao i dobio prije toga usmene garancije od pocinioca da nema vise "zolji" za ispaljivanje.
Mozeli se ista objaviti punim imenom i prezimenom neka javnost zna u kakvom okruzenju zivimo..sta objavljujete inicijale koji klinac.
dalida kaze ja njega ne dam
dokle vise ovog bracnog maltretiranja pa sto pustate na ulicu takve pa ima li iko na vlasti da predlozi zakon o ovom i da ne pustate takve koji lider ovo predlozi ogromnu podrsku ce dobiti
Dvostruki pokušaj ubistva.
A ti budi svakom Friška !!!!?????.
I sad takav transsrodan kreni u život i trenutak slabosti ako mogu prihvatiti kod boljih ljudi 50 bodeža i ubojstvo je (jedva nafatao da prijavi kraj ili smrt) jedino je meni interesantno zašto ne objave javno za kraj agonije nekima koji nemogu da prihvate druge okolnosti
Da bog sacuva
Znaci danas od crne hronike imamo zamalo iscijepanu zenu u sred dana, na javnom mjestu. Kerovi su zasticeniji od zena. Ovo drustvo je potpuno oboljelo.
A ko je kriv zbog toga ? Pa vi koji birate vlast ili ipak samo mislite da imate neki uticaj...A politicari, boli ih uvo, 5 do 15 godina za ubistvo, za pedofiliju 1 do 5 godina hmmm fin zakon itd itd....
Nafato je s ljubavnikom
Alkohol + PTSP....
Koje VIK poznavao onda mu ni zedj nece tesko pasti.
Hahahahahahaahaha... Monty Phyton
Pustili da dovrsi zapoceto.
Samo prste i ruke po malo sje..at. Pa bujrum ..
Budući da je mobing, nasilje, ucjena odlično regulisana zaista me ne čudi da do sada niko nije upao u službene prostorije institucija, žao mi žene i zaposlenika koji su bili izloženi, kako se postavi sistem takvi i rezultati, NAŽALOST. Blaga kazna vjetar u leđa nasilnicima !
Dobit će zabranu prilaska, i napit će se treći put, i naći negdje Tetku i po ženu. I onda ćemo govorit E JES NAM DOBRA DRŽAVA.
aaaaaa onda ce da se kuka FEMICID, cak i neke zene iz politike, ali niko nece da mrdne g...ove sa stolice i da da prijedlog zakona, da se urgira, da se na necemu radi...nego samo populizam, na svim stranam kod nasih politicara...