Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja to nebi dirao bez kombineeerki
Neodoljivo podsjeca na stare razglednice iz austrougarske. Ovo nece moci dugo stajati na jednom mjestu, dronovi ce ga naci, sad ko prije djevojci! Djevojka njegova!
Znači, protuofanziva napreduje 😊
Lagano svi postavljaju strateško oružje. Kažu mnogi analitičari da se samo čekaju američki izbori a poslije...šejtan.
Kina kao apsolutna sila ekonomije u historiji nije za nikakve phizdarije i to nam je svima sreca inace bi odavno boceo WW3. Ali to ne znaci ako kauboji nastave svoju retardiranu politiku da ih nece otrest a u procesu vjerojatno cemo svi popushiti
Pošto smo mi svi indirektno ili direktno žrtvovali dosta stvari zbog Ukrajine mislim da je vrijeme i da Ukrajina žrtvuje nešto za nas sviju i okonča ovo ludilo, jer kako stvari stoje ne piše se dobro apsolutno nikome na planeti. Ako poleti jedna ovakva bez obzira ko je ispalio, našoj civilizaciji je kraj. Još davno isplanirani scrnarij kišobrana gdje će se rokati na sve zemlje svijeta ako krene.
Jadni su. Prijete kao i Koreja. Da misle rokat oni bi to roknuli davno. Samo se dva naroda pale na ovo i nadaju atomskom ratu. Jedni su nam komšije na žalost. Koji konj moraš biti da svršavaš na atimske bombe.
Samo je jedan narod koji je svršio sa atomskom a to je Amerika. Ne prdi više
@RobotzaIstinu amerikanci su svršavali po srbima '99
Zvani Sarma. Pa stavili su teatralno atomske u pripravnost još prije godinu. I šta sad ? Najbolje bi bilo da se vrate kući i da ne pate i nas i sebe.
Sendvičari svršavaju na monitore kad vide ovakve slike. Pa ogladne. OPET NA ENTITETSKU LINIJU!
SARMAT ide 20 MACH x 1225 km/h. Domet 10 000 km. Težina bojeve glave 10 tona. Sve to pređe za 8.8 sekundi. Nedaj bože da se ovo pogorša.
ovo ce se unistiti na licu mjesta. daj ne budali.
haj vise bacajte i ovo cekanje ubija ...pa neko ce ostati
Zašto su skoro svi najvažniji Ruski naučnici ili pali kroz prozor ili se otrovali gljivama? Pa zato što su ili slagali karakteristike ili su prodali americi dokumentaciju. Ukrajinci već ruše Patriotima ove hipersonične projektile bez problema. Džaba su se ponadali dominaciji, zapad je nepobjediv u svakom smislu.
"Rusija je prebacila svoj nuklearni raketni kompleks Sarmat u borbeni način", ovo je garant klixov prevod od "combat mode". Fali "rada", ali "borbeni režim" je bolji prevod, rekao bih.
Borbeni modus?? 🤔
Šta tu ima puno da se misli dovoljno je malo matematike ona sto je bačena na japan imala je 15 kilotona a ova ima 750 pa vi sad računajte šta znači i da li je ovo sve otišlo predaleko
Jesteli ikada vidjeli ili culi da zapadne vojne sile demonstriraju nuklearno oruzije ? NISTE .
Jesi li čuo ko je jedini u istoriji to bacio ?
Babuske na aparatima hahaha
Samo da uspijem kupiti i provozati golf8 gti pa neka je onda bace
Dabogda svi nasilnici i agresori na svijetu pocrkali!
Gle ovih izmišljenih na bilbordima i njihovih komentara. Nema gluplje kvazi nacije na svijetu. To sve polu retardirannno od međufamilijarne plodnje. Oni misle da će ameri uništiti rusiju ako bi ovi gađali ukrainu hahaha pa jel moguće da ima toliko retardiranihh ljudi.
I sta vam ovo govori da satrase ruse Ukrajinci logicno a vi placite idalje preko tih vasih telegrama blabal
Govori nam da si ti ekstremno glup. Koliko god je Rusa stradalo pomnoži sa najmanje 5 ako ne i 10 i imaš broj ukrainaca stradalih. Pa sad ti gledaj.