Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći prevarant I lažov ikad
Odrzace monolog pola sata u kojem nece nista rece a sebe ce predstavit kao mucenika
Možda i najavi 78-mi antetat na sebe.
Svega ovog ne bi bilo da je Vucko otisao pravo u NATO.
Ovakve situacije su nesto fenomenalno za sitne duse. Ako kaze da ide, bice 'pa ja, naredio Putin mora da se slusa', a ako kaze da ne ide ' naredio zapad, mora da se slusa'. Bilo kako, nejač ce pokusati da svoj kukavicluk, svoju malodusnost, svoju poniznost okupatoru projektuje na predsjednika Srba
nije on predsjednik Srba nego presednik Srbije
Zasto je vama to toliko bitno?
Da li ce mu dati ....ili nece
Ma kakav, treba da mu uvali nekako jeftini parizer, skoro prošao rok trajanja.
Da,litiju...ne Putinu!
Što je napeto, kao u tvornici gume za gaće
Ma reci mu da i sa tom odlukom potvrdis mentalno stanje. Okruzeni NATO zemljama, EU - zemljama i covjek treba da se misli u kojem ce pravcu da ide ili koju ce politiku da vodi . Navodno Slovenci, Slovaci, Hrvati, Poljaci nisu Slaveni i nemaju nikakve veze sa Rusijom. Samo uzvodno, Balkan je ovo nikad pameti svojoj da dodjemo
Vučić noćna mora klixa.
Zamislite samo da se tamo recimo informer svaki dan po 5 puta bavi našim rumenkom. Ajde klixe dosadan si ko stjenica više.
Ne smije reci ne, no da je bolestan imat ce ljekarsko opravdanje.
Partizani iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore mijesanog nacionalnog sastava su oslobodile Beograd, zasto Vucic mijenja povijest. Sovjetske jedinice su imale oko 55% Ukrajinaca u bitci. Partizanske jedinice se u Srbiji formiraju tek u oktobru1944.godine. Zasto se nisu ranije uspostavile i digle protiv kvinslinške vlade i Nijemacke vlasti?
ne laprdaj, Beograd su oslobodili sovjeti. dalje, navedi mi sastav tih partizanskih jedinica do 1943 ako si takav stručnjak.
Hoce cim je Kusturica aktiviran i ostali botovi
Zadruga je nula za ovo
Dr a _m. o_ s _er_... 100 za 1 naci, ucesnik u opsadi SA, stovatelj pempas generala!
Ko mu .... m_ aa th. _er_, sta on hoce i zeli u Mordoru!