Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rat je najisplativiji biznis. Bit će ga sve dok bude postojala ljudska civilizacija.
Čim sam pročitao "Srbija i BIH pronašle način da" - stao sam i bio sasvim siguran da u nastavku NIJE: uspore starenje, leče rak, iskorene nepismenost i siromaštvo, proizvode struju na ekološki način, zabrane vandalizam na sportskim događajima, reše nesporazum oko bureka sa sirom...
Tamni vilajet i Prokleta avlija. Mora da bude neko oružje, nasilje, neke pare, krađe, nekakvo bezakonje, neko mora da pati i strada.... Strahota.
Srbija učetverostručila... a fola se mazi sa rusijom
Mordor i GTPC dodatno izvoze i "zivo meso" pardon dzubrivo u Ukrajinu,.hehehehehe
Sve ce te fabrike sutra opet da grcaju jednostavno posrednik tj onaj koji otkupljuje preprodaje uzima sav kolač da BiH direktno " legalno" izvozi za Ukr bila bi druga prica fabrike bi dobile neke pare za modernizaciju itd itd
Rusi su naoružavali u...aše. Rusi su uveli 2 paketa sankcija 90-tih, uključujući embargo na naftu, koje su osakatile SRJ ekonomiju. Putin razbio SCG dajući milijarde Đukanoviću da pokrade referendum. Sve se vraća, sve se plaća.
Čisto sumnjam da to ide u ukrajinu a i u rusiju.
Koga briga? Sve dok plaćaju i traže još nas se ne tiče šta će raditi sa tim.
Haram novac ...
zasto
AdmirK1996 jel stvarno to pitaš? hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo i za BiH i za Srbiju
Bravo za Srbiju! Od BiH se to i očekivalo; solidarišemo se sa napadnutom stranom, ovaj rat nas podsjeća na 1992., i slično... Ali to što je Srbija uprkos strašnom Putinovom pritisku, Dodikovoj galami i medijskom teroru raznih Informera i Pinkova uspjela da pomogne Ukrajini je iznenađujuće. Nešto dobro i od Vučića!
Srbija kupuje od Bosne i preprodaje Americi. Ne solidarišemo se, mani se te priče već uzimamo pare. Dosta su drugi zaradjivali na našoj muci, sad je red na nas.
KOJI GOD NAROD I DRZAVA VJERUJE U PRAVDU , U BOGA , U ISTINU CE POMOCI UKRAJINI DA SE OSLOBODI OD ruske AGRESIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Javljaju mediji danas da je još jedan plaćenik iz RS-a stradao od ukrajinske (balkanske) granate.
Ceto iz Modrice
"poslala hiljade artiljerijskih metaka"...
Klix klinci prepisivaci, ubijate svoj vlastiti ili kako klix novinari kazu "sopstveni" jezik
Iz Igmana preko SAD u izrael.
Uf, baš loš pokušaj botovanja... Eto Izrael ne može bez municije iz Igmana :)
Fala bogu kada mozemo prodavati
Jeli ovo ovaj lik BiH i Srbiju po proizvodnji i izvozu naoruzanja i municije stavio u istu recenicu?! BiH je mozda 2-3% sta Srbija proizvodi i izvozi. De samo izbacite novcanu cifru tih izvoza, pa da vidite koliko je to zaista smjesno. Pa jedna 80 milionska Turska sa svom svojom mocnom vojnom industrijom izvozi samo 900miliona evra vise od jedne Srbije..tek mali detalj da se zamislite. Cuj BiH i Srbija hahaha?!
A sto se same municije tice bez vojnih oruđa,..Srbija proizvodi vise municije sto od puscane preko minobacacke do visokog haubica 155mm kalibra, čak od jedne Francuske.
Bravo i za BiH i za Srbiju. Samo praviti pare, nek tamo drugi ratuju, doslo je vrijeme da se mi bogatimo na tudjoj muci.