Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sve agande prepisali jedni od drugih da dobiju EU lovu.
Bice jako zanimljivo u narednim godinama kad ovi svi oko nas udju u EU, ako nista bar cemo biti zasticeni od migranata
Aloooo dodo cujemo li se? Propast cete makar jedan dan prije nas.
Sta ce nam ili sta kaze vajni ambasador Murphy, jel` smo mi Bosnjaci/Muslimani krivi za ovo? Opet mi moramo popustati podstanarima. Nisam nikada bio pristalica SDA, ali u ovoj situaciji i nametnutom Trojkom, jedino nas SDA moze spasiti od kataklizme, pa bi ti ambasadore moga biti objektivan sto se tice Plana rasta. Ti, znas jako dobro, ko` je za ovu drzavu, a ko` pravi opstrukcije i UCJENE na putu u EU.
Nemoj samo sda majketi! Oni su nas sa ocem i sinom doveli do ovdje i ove rupe u kojoj živimo!
Od tih 6 milijardi sama Srbija odnese 63%
Samo Bosna nije. Zašto? Zato što manji entitet ne želi išta gdje se pominje Bosna i Hercegovina pa makar i na sopstvenu štetu. Naredba preko bare. Obesmisliti sve.
Jedino Trojkasi i njihovi koalicioni partneri nisu uradili nista kako bi ostvarili bilo kakav napredak.