Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta drugo očekivati od njih i onda neko kaže to su naši prijatelji.
bez njih bi ti odavno bio pod zemljom
imaju video zapisi skrivenih kamera kada cro policija zimi polugole migrante vraća u BiH kod Kulen Vakufa, kako su pretučeni, izmučeni itd, sve ovo je 100% istina ma koliko oni negirali
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Oceltojarane...Grohotom se smijem.
Pozovite braću u Jablanicu da uzmu malo lopatu da pomognu!Vidjet ćeš koliko će ih se odazvati.
NNK je parazitska tzv, humanitarna organizacija koju financiraju danske vlasti i organizacije.... pa kad su tako merhametli, što ne pitaju dansku vladu zašto se azil ne može zatražiti na teritoriju danske nego prodaju tzv. humanost na tuđi teret?
Bravo za policiju!
Jadna je ta policija koja umjesto da štiti ljude ona ih muči
imaju video zapisi skrivenih kamera kada cro policija zimi polugole migrante vraća u BiH kod Kulen Vakufa, kako su pretučeni, izmučeni itd, sve ovo je 100% istina ma koliko oni negirali
Dobro istrenirali praksu 93 u hercegovini
Ja,i?
Ovakve stvari ljudi ne zaboravljaju. A, radi se o upornim ljudima koji će doći do svog cilja. Loša je to karma za naše susjede.
Tako je,mogu oni njih tući koliko hoće,ali oni će doći do svog cilja.
Ovi postupci vraćanja migranata predstavljaju kršenje međunarodnog prava, koje nalaže da svaka osoba koja zatraži azil mora dobiti priliku da preda svoj zahtjev kada uđe u zemlju. KO JE PROTIV MEĐ. PRAVA, NEMA SVIH KLIKERA U GLAVURDI.
Imaš li ti,ili bilo ko,ilegalno prelaziti državne granice?
Gdje se traži azil u šumi ili?
Krasi ih humanost i ljudskost. To je narod za previti na ranu.
Fašizam.
Samo u pritvor dok se ne sjete odakle su i ne potpisu sporazum o readmisiji. Svaki ilegalac na slobodi je sigurnosna prijetnja.
Joj, trebali su im dati po IPhone 16 u znak zahvalnosti što su prešli granicu na divlje.
Nisu im trebali dati iPhone,ali ni ne moraju im razbijati telefone ili ih tući,to je protuzakonito.
Aha, a prelazak granice van granicnog prelaza je zakonita radnja?
Spale stare telefone, bolje oduzmu, imaju po pune kante u policijskim postajama
Pale sami dokumente da ih ne mogu identificirat. Zasto bi Hrvatska policija palila dokumente? Pa sa dokumentima ih mogu lako deportirati