Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači su ovi sendvičari, botovi. Ako je iskopavanje sigurno, nije opasno po zdravlje, svi vi koji podržavate iskopavanje litijuma, pr3selite se tamo gdje će biti kopanje, i javite se par godina poslije, da vidimo u kakvom ste zdravstvenom stanju. Lako je naprđavati iz mjesta gdje kopanja neće biti, treba živjeti kraj otrova.
Normalno da ce kopat kad je vucic prodo
nisu ni sigurne vakcine. Milioni ljudi globalno umrlo od raznoraznih bolesti kao posljedica, al kad se podmaze suskama preko lazne zdravstvene organizacije, onda se gura nazor. Tako i ovo ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je klasično kopanje svoga groba! Ili još preciznije neki će u grob a neki u palače daleko od Srbije! Mislim da se i zna koliko je vredjela ova odluka Skupštine Srbije oko 2 milijarde dolara od kojih je vučić uzeo 50%, brnaba i ministri podijelili 25% i ostatak clanovi SNS-a koji glasaju u Skupštini! Vidi se da su se svi lavovski borili za svoj dio kolača uključujući i sendvičari po raznim portalima!
Srbija postaje "zena koja prodaje svoje tijelo" divljem robovlasnickom kapitalizmu!
Bolivizacija Srbije! Chile i Kolumbija na aparatima!
Uzeli su parei sad moraju dozvoliti
Ovo ce i dodik dozvoliti zato ga drze..postavljaju njegove sudije da provode nase branitelje a kritiske bosnjacima,mnogi bi da nas nema..narode upamet se za opce dobro i nedinstvo a ne za licne interese
Samo neka ne zagadjuju zapadno,
Neće verujte po cenu oružane pobune.
Nije dzaba Macron odobrio prodaju aviona...sve ima svoju cijenu
Normalno da je opasno kopati. U EU zemljama nema rudnika ove vrste. Veliko zagađenje ne dozvoljava da se otvore. Slično je i s nalazištima urana. Ima ga ali uvoze iz drugih vanevropskih zemalja. Nek' drugi zagađuju i truju svoju sredinu, oni gospoda neće.
Chile, Kolumbija, Bolivija i Zimbabwe na aparatima! Idemo Sumadijo, preko vode do slobode, napred drugovi tifusari!
Produkt odvajanja litijuma od te nekakve gline ili sta je vec je 500 000 litara kiseline toksicne za svaku tonu litijuma! Tona litijuma je dovoljna za tri auta baterije! E sad onda zamislite kolika ce tu jezera kiseline toksicne biti!
Morali dat
Pre ce u Srbiji izbiti gradjanski rat. Kazu "Struka" da kaze cekaju. A Vucic vec sve potpisao. Meni struka ne treba. Dovoljno je da pogledam slike pejsaza, tamo gde su oni radili.
Bilob je jasno da ce kopati. Velike su pare u igri, a vodecu elitu nije briga o trovanju cjelog podrucja. Oni se sa tim parama mogubpreseliti gdje je lepse.
Šta očekivati od zemlje u kojoj javno mnenje kroje zvijezde farme zadruge i sličnih s.anja, gdje je gradonačelnik Beograda čovjek sa vokabularom od 6 riječi a predsjednik najpametniji na kugli zemaljskoj
Ako neće imati uticaja na našu prirodu podržavam kopanje u Srbiji neka se "Obogate"
Hoce li sad biti litija zbog litijuma.
Pareeeee samo Paaaaaareeeeeeeee