Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija devedeseri godina napala Sloveniju, Hrvasku, Bosnu i Hercegovinu pa Kosovo. Danas radi na rušenju i destabilizaciji svega što može da ojača Državu Bosnu a i Kosovo.
Dokumenti Suda u Strazburu razotkrivaju visokog predstavnika: Schmidt je sam tražio da se uključi u predmet Kovačević. Preko Zagreba hitno putuje u London da sa britanskim advokatima priprema rušenje presude, znači da je nametnuta Vlada FBiH i suspenzija Ustava na 24h bila osmišljena u Zagrebu.
@ranjeno srce, JNA je nakon referenduma o nezavisnosti u tim drzavama prestala biti legalna vojna formacija... Prema tome ta prica ne prolazi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Srbija skriva ratne zlocince i moralise
normalno
Svadje nas ne mogu odvesti nigdje sem u novi rat. Treba prestati sa ovim glupostima i traziti put pomirenja juznoslavenskih naroda. Samo ujedinjeni mozemo gledati u prosperitetnu buducnost. Trebaju nam popliticari sa takvim narativom a ne ovi prekaljeni ultranacionalisti.
Generalni sekreataru, pa kako to da samo izrael, Rusija i Amerika mogu da lažu? Pa dajte i Srbiji malo da laže. Pa oni su izmislili laž, bazirali svoju politiku na laži i ponose se time.
Becirovicu, samo ih pitaj "ako nisu prijetnja miru" zasto destabiliziraju regiju teroristickim upadima u druge drzave, kakve ciljeve tu imaju!
Vrlo lako je dokazati i pokazati da lazu!
upravo
Pukla tikva
ZNLNAČI DOBAR JE GOVOR BIO
Težina Bećarovih riječi u skupštini UN-a je nemjerljiva....
Istina zabolilia g o v n a v e l i kosrpska.
boli istina
Srbija ima damu da prica o mracnoj proslosti koju su oni izazvali. Hrabrost na nivou.
A u tom pismu piše, ne volim te više. ..
Ovi bi da sve komentarisu, a kada uh prokomentarises krivo im. Oni bi da napadaju, a da glume žrtve. Sve govori to da im je Aleksandar predsjednik
Srbija zbog same sebe mora promijenti kurs za 180 stepeni. ovo što danas rade je istovjetno ponavljanje historijskih grešaka koje su na kraju dovele do NATO udara 1999. Rade iste greške, a očekuju promjenu. To jednostavno ne ide.
Nista covjek nije slagao medutim komsije boli istina i isto bi opet radili da dobiju priluku zato bosnjo pamet u glavu
Srbija i Hrvatska su poslednju deceniju intenzivirale neku vrstu politicko-kulturoloske agresije na Bosnu. U politici uz saucesnistvo svojih ecpozitura u BiH kroz nametanje etnickog diskriminatornog koncepta u svim sferama zele zadrzati svoj uticaj i interes a na stetu BiH. Kulturoloski kroz konstantnu srbizaciju i kroatizaciju otudjuju stanovnistvo od svoje maticne domovine i bosanskog identiteta
Prirodne stvari su prirodne sviđalo se to tebi ili ne