Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mali kad te glavni T.e.r.o.r.i.s.t.a u svijetu hvali o tvom napretku a glavni sponsor izraelskog .G.e.n.o.c.i.d.a Nad palestincima
EU? Grohotom se smijem. Da su htjeli davno bi se ovdje viorila zastava sa zvjezdicama. Kakva laž i obmana. Ne treba nama eu. Eu je postala svrha sama sebi i glomaznom briselskom aparatu.
Bravo Crnogorci, valjda i mi docekamo taj dan i EU
Ne budali. Pa svakom je isto receno. Kakva crna EU i zapadni Balkan?! Oni kao nisu svjesni sta je problem u regiji, prave se slijepi i gluhi...
Vrti svakome istu plocu. Samo ime drzave promeni.
Oni će na isti način ući u EU kao Hrvatska, Rumunija i Bugarska, po skraćenom postupku, tj političkom.
Ljduu pristupaju 15 godina. Da sam na njihovom mjestu odusto bih vise od raznoraznih lazi od ulasku u EU. Previse je vremena proslo i sad ne treba ni ulazit.
uzeo sam iPhone 16 Pro Max, bolji sam od vas svih - sent from iPhone
Jesi li podstanar ili živiš sa babom i mamom?
@Akin podstanar sam kod tvoje mame hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)