Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa krajnje je vrijeme,samoorganizovati se i braniti se.Druge nema.Ako budemo cekali da nas Trojka zastiti,tesko nama.
Majka i dijete u Sarajevu: Skidaj majicu https://shorturl.at/L4H0i
Astere neznalico kakva trojka SDA ti tu vlada sa HDZom, sute samo nek je njima dobro. .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samoorganizacija je jedini nacin da se ovim U stane na kraj
Jadan ne bio bolan, pa tu bi vam bio kraj... Ne fantaziraj. xD
Halo ba, SDA ma ite se ove priče... hocemo lakalne teme za lokalne izbore. Sta ćete konkretno uraditi zza lokalne zajednice i Vi i ostali. Hocemo program a ne neke teme za ispiranje mozga.
Pa šta čekate,uzvrati istom mjerom
Hallo, Memić?!
Morate ih se docepati pa ih odvesti u prirodu i objasniti neke stvari. Jeste gledali emisiju, naked survivor?
Sad ce trojka reći da je ovo tolerancija i kako treba biti tolerantan.
toodoore sa zla na gore
Stara isfurana SDA prica, zavadi pa vladaj. Gdje je program za napredak, rast, izgradnju Mostara?
Nisu jos na le ti li na pravog. Kad se pocnu poj avljiva ti na na pre dzad njim stran icama dnev nih novina bice im kas no.
Nebi me čudilo da ste upravo vi platili huligane da izvrše ovo nedjelo samo kako bi uputili kritike na račun aktuelne vlasti. Sram vas bilo. Ko da neko nezna za vaše prljave igre nakon 30 godina, pih.
SAMO LJUDI TROJKA !!!!! KAKVA SDA . .. . . F....U..J ....FU.....J F......U.....J
Pa vaš je MUP HNK....Ne treba vam FUP ni OSA.....Pometite ispred vlastitih vrata.
Dajte SDA ne branite nas, kao sto ste nas braniti i devedesetih. Koliko ima prvih Mostaraca u SDA, pa i u ostalim strankama. Uglavnom Nevesinjci i Podvelezci uhljebi koji su od zavrsetka rata samo radili da sebe i svoju rodbinu uhljebe i izgrade sto vise bespravno kuca.
30 godina zajedno sa HDZom drzite MUP HNKa i tek sad pred izbore kazete da je VAS MUP neefikasan.
SDA HDZ isto pakovanje.
U koaliciji ste sa hdz, sdp i sda u HNK. Bacate nam lrasinu u oci izdavanjem saopcenja. Vama ide na ruku pravljenje situacija na nacionalnoj osnovi kako bi se torovi sto bolje zbili i kako bi prigrabili vlast. Procitani ste.
Ovo se može i mora riješiti u zakonskim okvirima. Posljednje što treba BiH je stvaranje islamskih i kršćanskih milicija, kao što je bilo u Bejrutu osamdesetih godina, jer to je put u građanski rat. Onda zaboravi i Stari most, i Međugorje itd. i tada svi gube..
to SDA i želi
HDZ i SDA SU NA VLASTI U HNK, ZASTO STE KOMESARA POLICIJE PREPUSTILI HDZu.