Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerima još samo Konaković vjeruje
Ma ne vjeruje on samo vjeruje Schitu i Marfiju a Ameri mu objelodanili veze sa kartelom.
Vala su i rusi u crnoj zemlji blizu Gorazda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je poprilično jasno da iza toga Kremlj stoji.... možete li mi sada prebaciti tih 10 miliona?
ja sam taj, gdje da se javim?
Na očigled plaćaju i naše medije. Nikad više fake a i zaziranja od drugog i drugačijeg. Nikad veća anonimnost komšija i blata na zapad.
Evo našao kanal na Telegramu, sad ću da upadnem.
Piše 1.3 milion subscribers:)
A kad neka NEZAVISNA država hoće da usvoji zakon o stranim angentima i transparentnost u NVO finansiranju, tu skačete i prijetite sankcijama, prekidom evropskog puta... Majstori manipulacije, propagande, od Holivuda do medija, imaju obraza da nekom nešto prigovaraju...
Iza Ribara stoji nekoliko desetina programera nije to jedan covjek.
Nije ispravno da onaj koji ima najacu intelektualnu i retoriku slobode i slatkorijecivosti preuzme ulogu boga. Niti amerika niti rusija to smiju ciniti ali cine materijalnim i oruzanim pritiscima na ostatak svijeta. Istina i pravda nije nesto sto je utemeljeno raketama i bombama sto i amerika i rusija rade i promovisu. Ako je pravda i istina i pravilno postupanje demokratija to americka i ruska administracije obmanjuju silom.
Mudro zboriš, samo je jedna razlika između USA i Rusije - Rusija je u Ukrajini ušla u rat da bi zaštitila prava nekoliko miliona Rusa u toj zemlji. Reci mi u kojoj to zemlji u kojoj je USA ratovala i ratuje živi nekoliko miliona Amerikanaca, pa da izjednačimo nastup ove dvije sile?
da ga zatvore ko asanža. propao je zapad i njegov moral za novinara nude 10 miliona :D
Blokirali su im taj račun na X-u, a nisu pisali ništa što nije istina, i odnosilo se na migrante iz Teksasa. Ujedno im smeta jer objavljuju mape gdje je izraelska vojska u Libanu, Gazi itd., naravno da im to ne odgovara. A USA zna ko su voditelji ali žele njihove lokacije. Sretno im s tim
Mogu im duvati. Ko želi informacije davno je prešao na Telegram. X, Fejsbuk i Gugl su pod državnom cenzurom. Pogledaj samo šta je bilo sa laptopom Hantera Bajdena.
Kome smeta Rybar?
Prije oko 15-ak godina desilo se uobičajeno ubistvo u Beogradu koje je imalo rukopis DB-a ali se narod digao da se riješi to ubistvo! Vlast da bi umirila narod i da pokaže da su ozbilni objavi da će svakome ko išta zna ili barem informaciju koja bi ukazala na trag ubici dati 10 miliona eura! Šešelj zakaže konferenciju za štampu i objevi:Ubio ga je Vasa Tasić iz Ulice Takovske br.15! Molim da mi se pare uplate
Demokratski nema šta. Lov na glave, ucjena, wanted, šerifi
ribar ne postoji to je kgb i kremlj niakav lik koji ima svoj kanal
Politički interesi ruske vlade: 1. Sigurna američka granica? 2. Jak američki Texas? WTF?
Ako ti kažem par stvari koje već vjeruješ, i bez potrebe da vidiš dokaze, vjerovat ćeš i laži koje želiš da čuješ. Preveliki broj ljudi koji glasa za Trumpa vjeruje šta god im kažeš.
rade sve ono sto su i amerikanci njima. ameri su wvugdje posijali podjelu
Ja znam ali neću reči.
Ni za 10 melejona?