Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemackoj ovo nije trebalo. To kazem kao neko ko ovde zivi par godina. Znam kako je bilo prije korone i kako je bilo prije rata u Ukrajini i kako je sada. A ovo je tek pocetak. Ova drzava vise nije ista. Sad je najbolje zadat se u Bosni. Moze se bolje zivjet nego u Njemackoj.
Jesam za zapad, za EU i sve, ali Rusija nikada nije napala Njemacku
Svjedočimo izvrtanju historijskih činjenica od niza vladajućih u EU-zemljama, koje su bile ili izvor zla u 2.svjetskom ili bliski saradnici zla, a sve pod plaštom (lažne) antifašističke borbe. Zemlju na istoku koja je imala preko 20 miliona žrtava pred najezdom zla sa Zapada u 2.svjetskom sada unuci tog zla etiketiraju lažnim imenima širom Zapada i susjedstva
Samo se naoružati.
Njen diplomski rad nikakp ne mogu pronaći u originalu u arhivi, a u dostupnoj kppiji su kažu nakon 100 otkrivenih plagijata prestali dalje brojati. Žena ne zna prostoproširenu rečenicu sastaviti, a sa čitanjem i izgovorom ima veoma ozbiljne probleme. Na šta spade zemlja Getea, Šilera, Tomasa Mana, Wagnera itd.
Laži Laži....fabrika laži. Pjeva kako joj Amer diriguje.
padate lagano ali sigurno zato Rusija i Islamske drzave preuzimaju kolo za koju godinu za lidere najjace svijetske sile
Koje ba islamske zemlje?:)
Logicno kao i nama sa malomordorom preko Drine
Ponos njemačke politike hihihihi
A ko ce ti uzeti isto?
Amerikance finansira cijela Evropa trenutno a predvode ih Njemci levati.
Njemacka je glavna clanica EU i zahvaljujuci USA je nakon 2sv rata se podigla na noge za kratko vrijeme. cak je i Berlinski zid srusen cime se rusima dalo do znanja da su ponovo ojacali. znas li koliko NATO/SAD baza ima po Njemackoj?
Zabrinuti su zabrinuti ovom militantnom izjavom
Nije Nemac budala.
SAMO TAKO , NAORUŽATI SE KAO U DOBRA VREMENA !!! RUSIMA I NJIHOVIM PRIJATELJIMA NIKAD NEMOJTE VJEROVATI !!!
Ruso Fili idemo sa komentarima. Kreni sad!
NATOfili strasno zveckaju oružjem na komentarima. Šaljite sviju djecu, očeve i Braću u Ukrajinu i pokažite koliki ste branioci Evrope.
I Bosna mora biti sposobna da odvrati SRB od onoga na čemu radi