Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragan Čović je koristio logoraše za prinudni rad pa ništa.
oduvijek sam se pitao zasto se ljudi odrede za desnicarske politicke opcije. obicni ljudi, bez politicke moci. kako god okrenes, svi slabiji su donji u takvim odnosima, pa ipak. jedini smislen odgovor je da se zele prikljuciti mocnima, biti im podanici, sto je moguce vise pozicionirani u hijerarhiji. opet, sve kako bi mogli iskoristiti slabije za svoje interese.
Desnicari su jednostavno Z L O,nista dobro nemaju u svojim programima
A to su te europske vrijednosti sto ovi nasi promicatelji promicu, da daa sad je jasnije
Kad ti zidovi vode stranku
Živio ADF ! Stop migraciji !
Tako i treba !!!
Ma ovaj AfD je kompromitiran da bi ga se i nacionalsocijalizam postidio. Realno Njemačka politička scena nema šta da ponudi. Zapali su u krizu i sad se vuku za slamku. Ali hvala bogu bez one papirne što su im ostavili zeleni, većih ludaka odavno nisu imali.
To je cilj svih desničara, ponovo uvesti robovsku radnu snagu , mržnju ,strah i diktsruru
A ljevicari sve kontra?
da. njima jednostavno nisu u prirodi ovi ciljevi.
Desničar!
Pa sta? I cirilicar je isto radio pa ga SAD stiti
Dragan CHovi
jako ozbiljno , hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
"Pogledaj dom svoj andjele.... " Čitaj Klix, čitaj komentare, desni, da desniji ne mogu biti.
Šitov jaran...
Šta možeš očekivati od na cis ta??