Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest sjećam se, izlaziš iz ovog broda iskrcavaš se, kraj tebe frcaju meci, ljudi padaju ko pokošeni, strah, krv, i onda mati ugasi Sony uze Medal of honor slomi ga popola i jeba mi sve što nisam u školi
Isto dozivio🤣
sinko ne da ti je dobar...nego odlican kometar...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jbga tako ti je Amerikanci uvijek uzmu zasluge za sve. U stvarnosti Crvena armija odradila prljaviji dio posla.
Nadam se da ćemo na ovom yugobalinskom portalu dočekati vijest SANA 95: OPERACIJA ČIJI ZNAČAJ NEĆE IZBLIJEDITI
@Allin bila dok Njemacka nije prekrsila ugovor o nenapadanju a nako toga krenuli na Rusiju i tu im je bio i kraj. Sta ocekivati da ih Rusi docekuju cvijecem kao Austrija? Logicno da ce uzvratiti istom mjerom. A nije ni Amerika bila cvijece, samo je svoj interes gledala. Da li se zapitate odakle Njemackoj oruzje pa upravo od Amerikanaca tipa Ford i ostalih koji su saradjivali cak iz SAD-a a Amerika ih nije sankcionisala sve dok se nije blizio kraj Nacistima i onda oni ulaze kao pobjednici..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mozda ne bi to uradili da nisu vidjeli da Rusi polako, a sigurno okrecu rat u svoju korist i krecu ka berlinu i ostatku Evrope. I onda je sve bila politika, da toga obican covjek nije uopste svjestan.
Levati ameri dali zivote samo da USA na kraju postane Mexico 2.0 i prijestolnica lgbtasa
Pogle rvatski sunce ti
Amerikanci, Englezi i Rusi su riješili taj rat.
Amerika se previse reklamira(vise su medijski sami sebi digli cijenu nego sto vrijede): Nacisti su u Rusiji izgubili rat(Krim, naftna polja, najveca greska) Hico podjelio vojsku pohlepan bio to ga je i kostalo(a znali su da ovi koriste tak.. Spaljene zemlje). Jbeno je bit pohlepan i uvijek u pravu
Da se pitao Curchil,iskrcali bi se u Jugoslaviju.
Jer je blize iz YU do Berlina i sve vojnike i logistiku iz GB prebacibvati u Mediteran ?? Ne glupsoniraj se. Sva invaziona vojska i logistika bila u GB i 60km do Francuske obale. Francuska ravna kao tepsija. A radije bi preko Alpa isli do Berlina iz YU?
Ja to dozivio u call of duty 2
Jedan običan radni dan na istočnom frontu
Hvala ti Dušane Popovu što si omogućio taj dan.
#Duško, autocorrect mi je podivljao
Kljujić i Alija su željeli tako uvući Europu u sukob na prostoru dvije regije, Hercegovine i Bosne, stati na stranu Europe i čekati da oni etnički očiste teritorij na koje su oni pretendirali. Kad ono: 30 %😂
Iskrcali su se tek 1944-e a rat sa Njemcima su poceli 1939-e. Mi koji se ozbiljno bavimo istorijografijom vidimo da je Zapad postepeno razvaljivao drzave na istoku nadajuvi se da ce Hitler krenut na Rusiju. Podjela Čehoslivačke 38-e, razvaljivanje Jugoslavije 39-e iz nutra, Rumunija 40-e. Dozvola pada Francuske 40-e. i tek onda se Anglo Saksnci ukljucuju 44-e. smjesno
Spašavanje privatnika Rahmana
Da je bar na danasnji datum, pa hajde. Sta je ovo, Klix Vremeplov, lekcija iz historije?
...Amerikanci spasili g*zove cijeloj Europi od zla zvanog nacizam...a ovi sto velicaju Ruse treba da znaju da bi njih Nijemci pregazili da im nije bilo americke pomoci u logistici,naoruzanju,hrani,nafti itd...milijarde dolara pomoci su bile u pitanju.
@SerbianTrollMasster...pa tako to biva kad potpises ugovor o nenapadanju i podjeli Poljske sa Hitlerom...nisu Amerikanci to radili nego Rusi...niti su ih Amerikanci napadali i ubijali...Rusi su branili svoje g*zice,naravno da ih je vise izginulo,a Amerikanci su dosli da oslobadjaju Europu...Rusi su ginuli od neuhranjenosti,zbog slabe opremljenosti i jer su bili lose naoruzani...sve su to zasluge zaostalih komunjara na celu sa Staljinom.
Kakva normandija, oslobadjanje Bosne i opstanak naseg naroda od onakve tadasnje JNA vojne sile i svih mogucih medjunarodnih faktora koji su zeljeli da nas izbrisu sa lica zemlje, e to je bitka koja nikad nece i nesmije izblijediti! Zivjela Republika Bosna i Hercegovina! Zivio 5. Korpus, zivio Atife Dudakovicu i svi ostali nasi heroji!