Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto bi izreal vakciniso palestilnce kad ih terorise vec decenijama. Zasto bi pomogao djeci palestine kad ih gladnim,zednim i prestravljenim ugnjetava u svakom mogucem smislu vec decenijama.
i Bosnjacima Hrvati nisu dali na more, pa Srbi u Srbiju dok su svi ostali mogli ! pa sta opet mi za glupog Bakira i poganu SDA , tako i oni ...vide da propadaju ali su istrajni u gluposti!
@gooUser19091985 valjda zato sto zive zajedno? Ne mislis valjda da ce zid virus zaustaviti? :D Dzaba sve, morace i palestince vakcinisati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad hoću da mi bude muka, dodjem ovdje čitat komentare. Umrijet ćete od mrznje balkanjerosi.
palestincene na okupiranoj zapadnoj obali i pojasu gaze..okupiranoj od strane palestinaca...jeste li vi normalni
Sve se ovo radi zato sto su izbori u Izraelu zakazani za 23.03.2021. god ( cetvrti put u dvije godine), a osim toga Izrael je platio 23 eura po jednoj dozi vakcine Pfizeru, dok EU placa 12 eura po dozi. Netanjahu je naravno iskoristio i privatne veze kod nekih americkih zidova, koji se direktori u Pfizeru i Moderni, da bi preko njih dobio veliki broj doza. To sto ce samo zidovi biti vakcinisani, na Zapadu se zove demokratija i pravna drzava.
I bolje da im ne prilaze svojim iglama. Potrovali bi ih a svijet bi to 'oštro' osudio.
Neka se sto vise Izrael vakcinise da ih hoce vakcine potamaniti!
Govna zidovska! Niste bezveze PROKLET narod !
Iskreno se nadam da će im se sve vratiti jednog dana
Samo nek se vakcinisu....SRETNO...Svako za sebe odlucuje...
fašizam u punom značenju te riječi, ali samo je Jedan sudija..☝️
Otkud to Izrael vodeci u imunizaciji stanovnistva hahah Ovo je tipicni marketing. Vijesti je mnogo bolje nekad ne citati i propustiti, bude covjek rahatniji. Kako mozete vjerovati da sa neispitanom vakcinom neko židove vakciniše? Pa jeste ikako mozak ukljucili, kako vjerovati vakcini za koju treba 10 godina da se ispita do kraja?
@Genauso Pa u običnoj Hrvatskoj su slagali ime prve rođene bebe u 2021. godini jer nisu mogli narodu objaviti da se mali Daris rodio a ne David...fašisti
A niko se ne pita na koji način su uspjeli baš oni dobiti milion vakcina
Odgovor se lako može naći koga to zanima.
Pametni ljudi,znaju da je ovo najveca laz u historiji covjecanstva,samo smo mi glupi narod koji vjeruje u sve ovo!!!
Pa zasto bi, oni palestince smatraju stokom i najsretniji bi bilo kad bi svi palestinci poumirali da im oni mogu okupirati njihove kuce i zemlju...nesto slicno se desavalo i jevrejima u periodu '39-'45, samo sto su oni to zaboravili, pa su od tih istih katila preuzeli plan zbrisanja jednog naroda na odredjenom prostoru...sto bi se reklo fasisticki...
Izraelci se ponašaju kao ONAJ SLIKAR STO IH JE PPKUŠAO ISTRIJEBITI 40-godina..nema razlike nikakve...sve ce se to njima obiti o glavu...kad-tad.
Spooner001..... Jebi ti to
Izraelci objeručke prihvatili njemačku vakcinu. Razmislite o tome.