Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je bio cilj od pocetka-prisvajanje teritorije i čišćenje od lokalnog stanovnistva. 07.10. je samo bio izgovor za otvoreno i s t r e b lj e nj e i širenje.
Događalo svasta cak 70 i kusur godina ranije. Pusti šuplju.
Što god izrael uradi je postalo normalno,i 15 hiljada nedužne djece ubiti i sve do temelja porušiti i prisvajati Palestinsku Zemlju ...sve se proprati šutnjom ili lažnom osudom a kada Iran napadne za odmazdu svi napadnu i prijete i podmornice i nosači aviona sve spremno za braniti malog buntovnika na Blitskom Istoku!
@user0304 M A M U TI F A Š I S T I Č K U
Ovo je Genocid nad Palestincima
Bilo šta da napišem Klix će izbrisati
izrael nastavlja svoj teror a svijet mirno posmatra ubijanje i protjerivanje civila
Sve i jedno jevrejsko dijete na svijetu treba....
u ga snu ko moru......
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Palestinci su u nemogucoj situaciji i njima nema spasa. Ovo je puzajuci genocid, nekad ide sporije a nekad brze ali ishod je u ovakvim okolnostima nemonovan. Da sam u njihovoj kozi gledao bih kako da spasim porodicu i sebe, ali mogu li ti ljudi uopce izaci odatle. Mislim da ih ni arapske zemlje ne zele primiti... Strasna situacija, zato moramo biti naoruzan narod, to je jedina garancija opstanka. Kad krenu ovi preko da ostvaruju plan samo ih trajno, za sva vremena demotivisemo
Mogu završiti sa cjelokupnim stanovništvom i dalje ce dobijati podršku. To je svijet u kojem zivimo.
Kad god sta nelegalno izgrade treba srusiti
...biblijske veze..... prekucali su prekodrinsku mitomaniju
Vučićevi svjetnici su Izraelci...
Palestinci da su pametni, odustali bi od ideje za pripajanje Izraela Palestinskoj drzavi, i napravili bi zajednicku drzavu. U Izraelu je trenutno 20% stanovnistva Arapa muslimana koji su u svim sferama ukljuceni u drustvo, i te Arape muslimane iz Gaze i Zapadne obale bi pazili kad bi postovali drzavu i sugradjane. Ali ne zele jevreje u drustvu i zato je Izrael proglasio nezavisnost.
da i vi ste ratovali vjerovatno za pridruzivanje drugim drzavama jel da :D
M R Š Š
cuj negira
ustani A D O L F E zavrsi posao
Neće oni daleko dogurati "Sila nije Bogu mila!"