Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako i postoji dokazani trend (a ne postoji) glasanja za opoziciju, onda je jasno da povećana naklonost birača ne donosi nikave stvarne efekte. Za izbore u EU, svi su kukali, ali opozija nije dobila ništa, kao ni u Francuskoj, sada Austriji itd ... vrlo nategnuta teza da neki trend, ako postoji, u Evropi, može funkcionisati i u USA, nema nikakvih osnova. Pa Kamale je veća opizicija Bidenu nego Trump, koji je samo dokaz nemoći Repubilkanaca da imaju normalnog kandidata ....
Mogla bi da nije aktivni sudionik u provođenju krvavog genocida.
Trump je isto njihov
Naravno da je njihov..al ima još kandidata, od kojih su neki vtlo glasni u osudi američke podrške genocidu
Inflacija svugde obara vlast u civilizovanim zemljama, samo je nama sve jedno što je poskupilo sve 100% u poslednjih 4-5 godina. Nama samo daj nacionalizma, to je nam je hrana. To što crijeva krče, nema veze. Navikli smo.