Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto blokirati signal ruskim medijima? Zar ne zivimo u svijetu slobode govora i demokratije? A da, zaboravih, demokratija je ono sto Amerika kaze, ako neko blokira americke medije onda je to diktatura i fasizam dok ako blokira ruske onda je to demokratija, americki mediji govore, istinu, istinu i samo istinu
pogledaj ko finansira ruske medije, i pogledaj kako u rusiji trenutno gase mreze koje nisu pod njihovom kontrolom. slazem se da ni zapadni mediji nisu nevini, medjutim posmatrati ruske medije, koji odbijaju nazvati invaziju invazijom i koji pravdaju agresiju nazivajuci ukrajinsku teritoriju ruskim poklonom, kao jednake zapadnim, kakvi god bili, je smijesno.
Bravo. I starlink i sloboda govora. Podržavam! Ravnopravnost na sve strane!
tacno mije sad drago sto nisam milijarder...nemoram strahovat ....nije ni njemu lahko
Za vrijeme rata kod nas sam gledao sve TV stanice, koje sam mogao, uključujući CNN i BBC ako je bilo struje, a slušao sve dostupne radio stanice ako nije bilo struje i iz te hrpe laži izvlačio neku istinu zaključivanjem. Zapadni mediji vas uče da majke treba da budu sretne ako im djeca poginu od američkih bombi, jer to je širenje demokratije.
Ispravna odluka.. I ovako imamo vise od 99% informacija samo sa jedne strane.
Ovo je samo jos jedna pobjeda demokratije.Ako znate da u Rusiji drzava potpuno kontrolira medije i diktira koje informacije mediji sire.Jedan americki privatnik je odlucio da im nece ugasiti signal.Pa neka narod sam skonta.Pametno!
Vidi Putin-ovaca sto su aktivni, da putko zatrazi guzice oni bi se po automatizmu naguzili 😂😂🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Pa propaganda je sastavni dio rata, svi je koriste. Šta im imaš zabranjivati, jednostavno ih nemoj zaozbiljno shvatati.
Podrška Elonu!
Putin mu poručio isključiš li signal i ja ću tebi porušiti sve što imaš u vasioni vrlo jednostavno
Eto vidite da je iz RS iz plemena koji mijenjaju prezimena kako bi postali poznati 😂
od njih svih ovaj mi je najgadniji, pravi sliku sebe kao nekog borca za slobodu i buducnost covjecanstva, a u biti mu je samo stalo do vlastite zarade i slike u javnosti. samo pogledati sigurnosne standarde u njegovim fabrikama i kako se ophodi s radnicima koji zele oformiti sindikat. licemjer.
Covjek je biznismen. Sta ga briga za politiku? (drugi primaju platu za bavljenje politikom)
Tvoja sloboda da mases rukama zavrsava onog momenta kad tvoje mahanje pocne zavrsavati na necijem nosu.
Bravo. Razotkriti ruske lazi. Vise transparentnosti.
Elon Muskić - ћ
Potvrdio da je iz republike srpske🤣