Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prejako, Austrija uvela kontrole na svoje granice i vraća migrante u Sloveniju npr, ali su bijesni što to Njemačka hoće da uradi njima
Jednostavno, EU nije ono što je bila! Neoliberalna Demokracija na aparatima! Slobode, Prava, Šengen, Demokracija, jedno tijelo,i... sve ovi je prošlost.
Vijest sutra: Austrija, Poljska, Italija, Madjarska itd itd zatvaraju granice. Logicno.
Idite kuci svi vi migranti sto ovdje radite poslove koje mi ne zelimo da radimo cime nam spasavate ekonomiju - rezon prosjecnog desnicara
Sve ce se ovo na kraju nama uvaliti
pa dosta su migranata i primili, jos od rata u siriji, a treba svima socijalu davati.
Zemljama EU je sasvim ok da njemacka preuzima sav posao oko migracija a da one stite svoje drzave, sto je nepovoljno za njemacku. Prije svega treba zaustaviti rat u Ukrajini i da se svijet vrati ekonomiji, ovako je svima prenapeto pa kao migranti su najveci problem a nisu.
raspast ce se eu
Samo da se nebi desilo da slučajno zaglave u BiH!
Ko je uš'o uš'o..Dzaba ucite njemacki, nece vam trebati:)
Ma trebace njima i dalje radne snage, ali nece osobe koje ce da budu na teretu drzave...
Raspad sistema
Ovo je trebalo 2015. Ali bolje ikad nego nikad
Zamisli ovo. SAD se klima tron, EU opasno tone. Kina lagano uzima dominaciju, svi se u svijetu naoružavaju i spremaju za nešto, jedino se Bošnjo kihkara i beglendiše.
Schengen je sigurno bio plan da bi se tokom nekog perioda poceo iskoristavati upravu zbog ovih migranata , u njemackoj a i generalno zapadnij evropi je haos zbog migranata tako da je ovo razumna odluka
Toliko o EU. To jedinstvo se i u koroni pokazalo. Krali jedni drugima. Italijanima pomagali Rusi i Kinezi. A uostalom ovi Angelini bas idu na granicne prelaze!!??? Oni idu lepo kroz kukuruze.
Nisi dobro svatio. Italijani su dobrodosli u Njemacku. Rusi nisu.
Nisi dobro svatio. Italijani su dobrodosli u Njemacku. Rusi nisu.
"prijetnje islamističkog režima"
kakvo liccemjerstvo
Sad se dozvali pameti