Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije uopšte radikalno, već definitvno nužno.
Ja bi zabranio pola roditelja pristup istim. Zlo današnjice
Ovo je nevjerojatno inteligentan i dobronamjeran potez koji ce dati sansu toj dijeci da budu bolji ljudi.
Radikalno,nidje veze sa demokratijom,koliko god da su drustvene mreze nezdrave za vecinu djece,ne mozes na taj nacin zabranjivati nekome nesto,jer tu dolazimo do pitanja,sta je sljedece da se zabrani?To sto ljudi ustaju kasno a ne rano,sto nemaju petice u skoli,sto puse?
Demokratija sa mjeromsasvim opravdano
do 25te nista...
Ma najbolje do 65e kad odes u penziju.I kad vadis papire za penziju odes usput i povadis papire da bi mogao pristupiti internetu...hahahahaha koji radikalizam.
Ništa neće postići, samo suprotan efekat!
Zaboli me za minuse(bujrum), bio sam medju prvim korisnicima interneta kada se pojavio, tada je citav svijet totalno odlijepio od nagle pomjene zivota, i ja sam odlijepio, kasnije kada se pojavio YouTube, Facebook i ostale mreze sve sam koristio, visio sto se kaze, a onda se nesto u meni promjenilo i pukao sam kada sam shvatio da sam izgubio veliki dio zivota i propustio toliko toga, vec 8 godina se osjecam ponovo sretnim i imam sve vrijeme koje sam nakad imao, nemam drustvene mreze
Ti si osvijesten, gomila je ita sa telefonima u rukama nesposobna da normalno komuniciraju
Nužno nego šta, bravo.
Više nego nužno. Strašne stvari se dešavaju na društvenim mrežama. Ja ne znam zašto roditelji ne kontrolišu šta im djeca rade na internetu.
....ja redovno kontrolisem,najgori su ovu roditelji 45+ i stariji ,to je gore od djece
plemenita namjera, mozda i uspije. ali, vpn i vozdra. znaju djeca.
Nužno kad vec pitate