Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic, Dodik, Orban, Milanovic, sve i jedan proruski ljudi i antievropski...i sta je glavni problem Mz? SDA...
Politika Rusije i MZ prema Bosni i Hercegovini je u pet deka. Mnogi misle ako je Rusija na strani onih koji ruše i uništavaju državu, da će MZ imati pro BiH politiku. U tome je greska.
Čović je europejac, respektiran u svijetu. Dobre veze ima s Izraelom. Vole ga svi koji su bitni.
Ma ja oni bi lovu iz EU a naftu iz Rusije.
Šta misliš odakle tebi nafta? Hifa i ekipa kupuju od Gasproma naveliko.
Mi nismo EU.
Sve ovo je golem biznis
Kako je krenulo ovaj Orban-baći će slomiti EU prije nego EU Orbana!
Orban ima 1000 pogresnih politika ali je Jedini Koji je u stanju da javno kaze da je kralj Gologuz
Izbacite Putinovog trojanera u EU ,samo od Eu uzima milijarde a radi za Rusiju .
Lako je bogatima u EU nabavljati skuplju naftu. A niko se ne pita kako je siromašnijim zemljama u EU Slovačkoj i Mađarskoj nabaviti skuplju naftu. Pa gospodo bogata iz EU pomozite siromašnijim članicama svojim, a vi ih još više unazađujete.
Madjarska i Slovacka mnogo vise novca dobiju od EU nego sto daju. Madjarska otprilike 4,2 milijardi eura godisnje. Slovacka oko 1,4 milijarde.
Orban kaže: "Sankcije na kupovinu ruske nafte su sulude, jer smo nakon sankcija Rusiji počeli kupovati indijsku naftu, a istovremeno, Indija je počela trostruko više nafte kupovati od Rusije." Znači ruska nafta je u svakom slučaju, samo je pitanje je li pametnije kupiti iz prve ili druge ruke!?
Vidi mu glave
Vidim po komentarima da Balkanc ne kontaju prilicno jednostavne stvari. EU je zajednica kojoj se pristupa dobrovoljno i drzava podnosi "Molbu" da bude primljena. Tu postoje pravila. Ne sviđaju ti se pravila izađeš iz te zajednice i vodiš samostalnu politiku. Niko te silom ne drži u toj zajednici. Politika EU prema Rusiji je usaglasena i kao takva izglasana na nivou EU, Orban jedini ide u kontru, brate dragi napusti EU i NATO i ideš svojim.putem, kupi nafte od Rusa koliko ti je volja.
Mother Raša :)
To je igra von Leyen i Plenkovića. Većina nafte i gasa ići će preko Hrvatske, rade se novi terminali na Krku, Hrvati ulažu goleme pare u to. Za Mađare važi specijalna cijena transporta Janafom zbog Sanadera i INE
tako vam i treba kad ste naprimali svasta u tu EU
Ovaj umislio da je premijer neke mocne drzave.
Nije premijer moćne države nego srednje europske države čijim građanima dobro dođe jeftinije gorivo.
Madjarska je pri samom dnu u EU po svemu. Daleko su oni od srednjeg
Morat cete dočekati da se Rusi spuste Dunavom, ahahahahahaha
Komsije cekaju ima 300 godina i cekat ce jos 300 ako treba... Sta je 300 godina u 'istoriji Srba, to zacas proleti hahahahahahaha
Mađarske plate su đene đene i nisu svi Mađari zadovoljni s njim, ali Orban kupuje socijalni mir niskim troškovima energenata, ako mu se zavrne pipa ode sve. Realno od miješanja u ukrajinsko pitanje, nemaju ništa.
Šta kod nas ne kupe tako socijalni mir? Eto im korupcija i sve daj nam gorio ko '98 da bude!