Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Hezblah odmah prekine s napadima. Šta bi to trebalo značiti? Da ne pružaju otpor i puste da ih u miru riješe.
Amerikanci su molili Iran da ne uzvraća, poslije ubistva Hanijea! Obećali su da će oni nagovoriti Izrael da prekine rat u Gazi. Ali se to nije desilo! Već naprotiv, nastavili su i proširili svoja dejstva. Iran je morao odgovoriti. Sada kada; VOJNE BAZE, Avio baze, centri Mosada sve je pogođeno. vi zovete njih da prestanu, a ne Izrael!? Čak Ljudi nisu taknuli civile. To se zove dostojanstvo!!! A to što vi tražite se zove kako???
Ko je na cijoj teritoriji sholc
Izrael ko malo dijete izaziva sve oko sebe a kad se neko usprotivi,on kriv sto ne trpi i dalje. Sudeci po Ukrajini i Palestini,krstaski ratovi uveliko traju...
Olafe Scholzu, nametnute im Trojku kakvu, ako možete, da vam ispunjavaju želje. To je dostojanstven svijet i nikada to ne možete uraditi kao što ste uradili ovo u BiH!!!
Ha ha ha...Nekad strah i trepet, danas smiješni ovi Njemci. Niko ih ne pita ništa.
Gledaj ti principijelnosti, moralnog sunovrata i duplih standarda. sto ne pozoves one trece sto Klix sa svojim filterima ne dozvoljava ni ime da im spomenes da prestanu sa genocidom
Hoće da im omogući da rahat ušetaju u Liban bez da ih šta ogrebe. E, pa puno tražiš, pokazalo je današnje jutro šta ih tamo čeka. Nosila za ranjenike i helikoptersi prevoz do bolnice.
Mene sramota ovog Klixa da ovako brani slobodu govora. Ne smiješ napisati da Izrael ub djecu u Gazi
Bjeri Šoln noste bodež
Free GA7A
E NEĆE!!!!!.........ŠTA SAD!!!!!!
Ma me svoje muž bio ćelo
Čuj ovog ćelavog
Ja s.rad.,pa zar mozes biti toliko nepravedan,a znas sta im je tvoj dedo radio.
Hahahahs ahahahaha jredva imaš 5% glasaca ni u svojoj mahsali te nitko ne dozivljava...
Samo ti namigni ćelavi i sve staje
Koji Kancelar Tito dragi! Na šta se sveo njemački Kancelar da mu se djeca smiju!
Svijet vam se smije na licemjerstvo. Gdje ste bili 70 godina o napadima izraela? Cacko je mecku izrael vec dugo
Tu su oni bili, podrzavali ovu nepravdu decenijama u nazad.
Da prekinu napade, kako bi ovi nastavili nesmetano tamaniti djecu u G4ZI. To su te evropske vrijednosti